Boston Distribution tuo myyntiin maailman pienimmän, alle 20 grammaa painavan Insta360 GO -actionkameran, joka kulkee vaivattomasti mukana missä ja milloin tahansa.

Valo- ja videokuvaaminen on yhä yleisempää ja helpompaa mukana kulkevien älypuhelinten ja kameroiden myötä. Monesti kuvattava tilanne on hetkessä ohi, eikä puhelinta tai kameraa ehdi kaivaa esiin. Joskus taas tapahtumien ja paikkojen kuvaaminen on mahdotonta, koska kädet eivät ole vapaana kuvaamista varten.

Pikkuruinen ja kevyt (18 g) Insta360 GO -actionkamera soveltuu myös näissä tilanteissa kuvaamiseen, sillä se on helppo kiinnittää suoraan vaatteisiin, kantaa mukana kaulakorun tapaan tai kiinnittää kuvauspaikkoihin, joista ei perinteisellä kameralla tai älypuhelimella olisi edes mahdollista kuvata. Valokuvia tai videokuvaa voidaan ottaa vaikka kiipeämisen ja melomisen aikana tai vaikkapa akrobaattisia temppuja tehden. Vain oma mielikuvitus on kuvaamisen rajana.

Insta360 GO -actionkamera on IPX4-standardin mukaisesti vedenkestävä, joten kamera on suojattu roiskeilta, kastumiselta ja jopa lyhytkestoisilta upotuksilta. Monien kiinnitysmahdollisuuksien ja kuvaamisen helppouden ansiosta kameralla voi saada aikaan toinen toistaan uskomattomampia valokuvia ja videokuvaa ilman tärähdyksiä ja tärinää. Eikä kuvaaminen voisi olla helpompaa, sillä kertapainallus käynnistää 30 sekunnin videopätkän kuvaamisen.

Valokuvien ja videokuvan tasapainottamiseen Insta360 GO hyödyntää ainutlaatuista FlowState-kuvanvakausta, jonka ansiosta liikkuva kuva pysyy selkeänä ja terävänä. Korkeatasoisen kuvanvakauksen ansiosta kameralla onnistuu myös hyperlapse-videoiden teko, joissa pitkäkestoisten tapahtumien sisältö voidaan tiivistää videolle lyhyeksi ja nopeatoistoiseksi leikkeeksi. Ainutlaatuisen Barrel Roll -toiminnon ansiosta kameralla voidaan kuvata myös 360 asteen pyörähdysvideoita, joissa kuva ikään kuin kiertyy akselinsa ympäri täyden kierroksen. Vaihtoehtoisesti kamera taipuu myös monenlaisiin hidastusvideoihin. Sadan kuvan sekuntivauhdilla taltioitu video voidaan muokata upeaksi hidastuskoosteeksi pienellä vaivalla.

Insta360 GO tekee myös kuvien muokkauksen ja videoiden leikkauksen helpoksi. FlashCut-sovellus hyödyntää automatiikkaa parhaiden leikkeiden valinnassa ja näiden toisiinsa yhdistämisessä. Kuvattua sisältöä voidaan suodattaa esimerkiksi eri teemoin. Näitä voivat olla vaikkapa ruoka, kaupunki ja hymyily. Sovelluksella onnistuu myös kuvien tarkempi käsittely. Ominaisuuksiin kuuluu muun muassa värisävyjen määrittely ja videoiden toistonopeus. Valmiit kuvat ja videot voidaan jakaa älypuhelimella sosiaalisessa mediassa nähtäväksi.

Insta360 GO -actionkameran mukana toimitetaan monipuolinen valikoima tarvikkeita. Taskuun mahtuvalla latauskotelolla kameran lataaminen onnistuu helposti myös matkatessa. Yhdessä latauskotelon kanssa kameran virta riittää jopa 200 videoleikkeelle yhden päivän aikana. Latauskotelo voidaan myös helposti yhdistää suoraan iPhone- tai Android-älypuhelimeen, jolloin valokuvat ja videot siirtyvät helposti Lightning- tai usb-liitännän kautta puhelimen tallennustilaan. Muita kameran mukana toimitettavia tarvikkeita ovat magneettinen kaulanauha, seisontajalusta, kiinnitysklippi, tarrapohjainen kamera-alusta ja älypuhelimien kanssa yhteensopivat liitäntäjohdot.

Hinta ja saatavuus
Insta360 GO -actionkamera on saatavana 229 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Lisää kameratarvikkeita on tulossa myyntiin lähiviikkoina.

Lisätietoja
www.insta360.com/product/insta360-go/
www.boston.fi
https://youtu.be/ekr6W5qjFB8 (esittelyvideo)
http://bit.ly/2jUs6kb (tuotekuvia)

Insta360
Insta360 on maailman johtava 360 asteen kameroiden valmistaja. Insta360-kamerat auttavat ihmisiä jakamaan kokemuksensa täydellisillä elokuvamaisilla videoilla, jotka ympäröivät katsojansa ajasta ja paikasta riippumatta. Insta360-kameralla kuluttajat ja ammattikäyttäjät voivat kuvata korkeatarkkuuksisia 360 asteen valokuvia ja videoita, jotka on helposti katsottavissa suoratoistona tai tallenteina eri sosiaalisen median alustoilla. Virtuaalilaseilla katsotut Insta360-kokemukset voivat viedä katsojansa paikkoihin ja hetkiin, joita he eivät ole koskaan aiemmin edes kuvitelleet näkevänsä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.insta360.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.