Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry on myöntänyt The Elder Scrolls V: Skyrim -pelille peräti kolme kultalevyä osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä jokaisella kolmella eri pelialustallaan.

figmalogo400

PC-, Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelialustoille saatava Skyrim on The Elder Scrolls -saagan viides osa. Pelin on kehittänyt Bethesda Game Studios. Skyrim uudistaa avoimen maailman fantasiapelejä kehittyneellä pelimoottorillaan, joka herättää henkiin täydellisen virtuaalimaailman liikkuvine pilvineen, karuine vuoristoineen, vilkkaine kaupunkeineen, rehevine alankoineen ja antiikkisine luolastoineen. Pelissä voi käyttää satoja aseita, loitsuja ja kykyjä. Skyrim sisältää myös paljon lohikäärmeitä.

”The Elder Scrolls V: Skyrim on otettu pelaajien ja arvostelijoiden toimesta erinomaisesti vastaan. Bethesda asetti laadukkaan roolipelin riman tällä teoksellaan todella korkealle ja Skyrim onkin ehdoton valinta tälle vuodelle tyydyttämään roolipelaamisen nälkää”, kertoo ALSO Finlandin tuotepäällikkö Jani Tuominen.

FIGMA
Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n jäseniä ovat ALSO, AMO, Electronic Arts, Microsoft, Namco Bandai, Nordic Softsales, Nordisk Film, PAN Vision ja Warner Bros.

FIGMA julkaisee Suomen virallista listaa. Suomen suosituimpien pelien lista julkaistaan kahden viikon välein. FIGMA julkaisee jäsentensä pelimyyntitilastot kolmen kuukauden välein. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi

Lisätietoja

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Toiminnanjohtaja Thomas Westerberg
050 – 463 1156
thomas.westerberg@figma.fi

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Hallituksen puheenjohtaja Riku Olkkonen
050 – 505 1966
riku.olkkonen@panvision.com

Viestintätoimisto Visionist
Tiedottaja Jiri Koivuniemi
040 – 837 8097
jiri.koivuniemi@visionist.fi