Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech tuo korkeatasoiset ja näyttävät Designed for Mac -oheislaitteet täydentämään Mac-tietokoneiden huippuluokan käytettävyyttä.

Apple Mac-tietokoneiden muotokieli, värit ja oma käyttöliittymä puhuttelevat käyttäjäkuntaansa erottuvan tyylinsä ansiosta. Logitechin kehittämä Designed for Mac -tuoteperhe kunnioittaa Mac-tietokoneille ominaista tyyliä laajentamalla sen muotoilua ja suunnitteluratkaisuja myös näppäimistöihin ja hiiriin.

Uuden oheislaitevalikoiman lippulaivatuotteet ovat Logitech MX Mechanical Mini for Mac -näppäimistö ja Logitech MX Master 3S for Mac -hiiri. Lisäksi julkaistiin Logitech Lift for Mac -hiiri ja Logitech K380 Bluetooth Keyboard for Mac -näppäimistö.

”Apple-käyttäjät arvostavat yhdenmukaista muotoilua ja estetiikkaa kautta laitekannan niin työpaikalla kuin kotonakin. Heillä on myös tarve korkealaatuisille hiirille ja näppäimistölle”,  kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Delphine Donné. ”Olemme luoneet valikoiman tuotteita, jotka vastaavat näihin tyyli- ja laatutarpeisiin tuomalla mukaan toiminallisuutta, räätälöitävyyttä ja käyttömukavuutta. Koska yksi laite ei ikinä vastaa kaikkiin tarpeisiin, olemme suunnitelleet ja kehittäneet useita tuotteita erilaisiin mieltymyksiin Apple-käyttäjiä ajatellen.”

Logitech MX Mechanical Mini for Mac
Logitechin ensimmäinen Mac-tietokoneille räätälöity mekaaninen näppäimistö tulee saataville Mac-tyyliä henkivästi tähtiharmaana ja vaaleanharmaana. Näppäimistöasettelussa on kaikki Mac-tietokoneille välttämättömät toiminnot ja mahdollisuus räätälöidä erilaisia pikakomentoja omiin tarpeisiin Logi Options+ -ohjelmistolla. Logitech MX Mechanical Mini for Mac hyödyntää hiljaisia ja matalaprofiilisia Tactile Quiet -kytkimiä, jotka takaavat miellyttävän kirjoitustuntuman. Älykkään taustavalaistuksen ansiosta näppäinten valaistus mukautuu ympäristön valaistuksen mukaan. Näppäimistöön voidaan liittää yhtäaikaisesti kolme eri macOS-, iPadOS- ja iOS-laitetta. Laitteiden välillä voidaan helposti vaihtaa Easy-Switch-kytkimellä. Näppäimistö voidaan ladata helposti USB-C-kaapelilla.

Logitech MX Master 3S for Mac
Ikoninen Logitech MX Master 3S for Mac -hiiri on tuotu vaativaan Mac-käyttöön avaruudenharmaana ja vaaleanharmaana. Hiiren miellyttävässä muotoilussa on mukana uusia tuottavuutta parantavia ominaisuuksia, kuten huippunopea elektromagneettinen MagSpeed-vieritysrulla. Se kykenee sekunnissa jopa 1 000 rivin vieritysnopeuteen, jonka ansiosta isojakin tiedostoja on nopea käydä läpi. Hiiren tarkkuutta voidaan säätää jopa 8 000 pisteen tuumatarkkuuteen ja korkeatasoinen liikeanturi toimii myös lasipinnalla. Hiiressä on myös huippuhiljaiset Quiet Clicks -kytkimet sekä mahdollisuus ladata hiiren akku USB-C-liitännällä. Hiiri voidaan liittää yhtäaikaisesti kolmeen eri macOS- ja iPadOS-laitteeseen. Laitteiden välillä voidaan helposti vaihtaa Easy-Switch-kytkimellä.

Logitech Lift for Mac
Pystymallinen Logitech Lift for Mac -ergohiiri antaa käden levätä rennossa 57 asteen käyttökulmassa, mikä vastaa kättelyasentoa. Näin hiiren käyttö rasittaa rannetta äärimmäisen vähän käytettävyyden kuitenkaan kärsimättä. Hiiressä on myös kätevä vieritysrulla ja peukalopainikkeet. Hiiri sopii erityisesti pienille ja keskikokoisille käsille. Se on myös täydellinen kumppani Logitech MX Keys Mini for Mac -näppäimistölle.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard for Mac
Logitech K380 for Mac on moderni ja minimalistinen näppäimistö pyöreillä näppäimillä. Sen tyyli muistuttaa kannettavan tietokoneen matalaprofiilista rakennetta. Näppäimistö asettuu täydellisesti Apple-ympäristöön ja on saatavana pastellisävyisenä Blueberry-mallina. Kevytrakenteisena ja tilaa säästävänä näppäimistönä sen käyttö tuntuu miellyttävältä ja huolettomalta. Näppäimistö tarjoaa hyvän ja hiljaisen kirjoitustuntuman niin kotona kuin matkoillakin. Näppäimistö voidaan liittää useampaan eri Mac-tietokoneeseen yhtäaikaisesti ja vaihto laitteesta toiseen tapahtuu nopealla Easy-Switch-kytkimellä.

Logitech-tuotteet on suunniteltu tarjoamaan laadukkaita ja toimivia ratkaisuja vastuullisella kestävän kehityksen periaatteella ja mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Kierrätysmuovin prosenttiosuus vaihtelee Designed for Mac -tuotteissa mallin ja värin mukaan. Logitech MX Mechanical Mini for Mac -näppäimistössä kierrätysmuovin osuudet ovat 47 prosenttia avaruudenharmaassa ja 36 prosenttia vaaleanharmaassa mallissa. Logitech MX Master 3S -hiirissä vastaavat osuudet kierrätysmuovista ovat 27 ja 22 prosenttia. Logitech Lift for Mac -hiiren muoviosista peräti 54 prosenttia on kierrätysmuovia. Kaikki Logitech-tuotteet ovat myös hiilineutraaleja. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä.

Hinta ja saatavuus
Logitech MX Mechanical Mini for Mac, Logitech MX Master 3S, Logitech Lift for Mac ja Logitech K380 for Mac, tulevat myyntiin 159, 129, 79 ja 65 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.logitech.com/fi-fi/products/keyboards/mx-mechanical-mini-mac.html
www.logitech.com/fi-fi/products/mice/mx-master-3s-mac-bluetooth-mouse.html
www.logitech.com/fi-fi/devices/designed-for-mac.html
https://youtu.be/CKShS2yU9oE (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMZCxXjVoKvPkb9QBw?e=9q7I27 (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, Logitech G ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.