Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo ensimmäisenä markkinoille webbikameran, joka mahdollistaa täysteräväpiirtotarkkuudella (1080p) toimivat videopuhelut.

c920

Logitech HD Pro Webcam C920 tekee videopuheluista entistä korkealaatuisempia yhdessä Skype-pikaviestiohjelman kanssa. Henkeäsalpaavan korkealaatuinen ja tarkka kuva sekä hyvä äänenlaatu nostavat videokeskustelun uudelle tasolle.

”Ihmiset käyttävät videopuheluita yhä enemmän yhteydenpitoon kaukana asuvien ystävien ja sukulaisten kanssa”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Riippumatta siitä soitetaanko videopuheluita vapaa-ajalla tai työasioissa, tarkka ja korkea kuvanlaatu on ominaisuus, jota arvostetaan. Laadukkaan uutuuskameramme ja Skype-yhteistyömme ansiosta täysteräväpiirtokuva (1080p) on nyt mahdollista myös videopuheluissa.”

Logitech HD Pro Webcam C920 toimii Full HD -tarkkuudella (1080p) Skype-pikaviestiohjelman kanssa käytettynä ja HD-tarkkuudella (720p) Windows Live Messenger -pikaviestiohjelmaa käytettäessä. Täysteräväpiirtoisia videopuheluita varten tarvitaan uusin Skype 5.7 Beta for Windows -ohjelmisto, jonka voi ladata veloituksetta Skypen kotisivuilta osoitteesta www.skype.com.

Tehokkaan H.264-videokoodauksen ansiosta webbikamera toimii myös hieman vanhemmissa ja hitaammissa tietokoneissa nopeasti. Webbikamera osaa myös tallentaa korkealaatuista Full HD -videokuvaa ja 15 megapikselin tarkkuudella otettuja valokuvia suoraan tietokoneelle. Sieltä ne voidaan jakaa helposti nappia painamalla Facebook-, Twitter- ja YouTube-palveluihin.

Logitech HD Pro Webcam C920 hyödyntää Logitechin omaa Fluid Crystal -teknologiaa, joka takaa sekä kristallinkirkkaan ja sulavan videokuvan että luonnollisen väritoiston. Webbikameran laadun viimeistelee Carl Zeiss -optiikka ja tarkka automaattitarkennus. Kaksi laadukasta mikrofonia puolestaan huolehtii korkealaatuisen stereoäänen taltioinnista.

Logitech HD Pro Webcam C920 sopii myös yritysten videoneuvottelukäyttöön. Lisätietoa yritysversioista löytyy Logitechin yrityssivustolta osoitteesta www.logitech.com/business.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech HD Pro Webcam C920 tulee saataville tammikuun aikana 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/webcam-communications/webcams

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-723 1102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com