Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) päivitti äärimmäisen kevyen, tehokkaan ja langattoman pelihiiren pinkillä väriversiolla.

Keveys, nopeus ja vähävirtaisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia langattomissa pelihiirissä. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään miellyttävään muotoiluun ja näyttävään värimaailmaan, hiirtä suorastaan haluaa esitellä hyvillä mielin koko maailmalle.

Pinkin värityksen saanut Logitech G PRO X Superlight -pelihiiri painaa alle 63 grammaa ja tarjoaa uuden sukupolven langatonta tekniikkaa suorastaan häkellyttävän näyttävässä muodossa. Pirteän ulkoasun suojassa jyllää vaikuttava tekniikka. Tehokas HERO 25K -anturi takaa tarkan hallittavuuden kaikenlaisissa peleissä ja on suunniteltu ennen kaikkea vaativaan kilpapelaamiseen. Anturin toimintaa vauhdittaa langaton LIGHTSPEED-teknologia, jonka ansiosta hiiri toimii luotettavasti ja viiveettä.

Suorituskyky etusijalla suunniteltu PRO X Superlight on Logitech G -malliston kevein ja nopein langaton PRO-pelihiiri. Langattomalla 2,4 gigahertsin taajuudella toimivaa virtapihiä pelihiirtä voi käyttää yhdellä latauksella jopa 70 tuntia. Pinkin hiiren isot ja liukkaat PTFE-jalakset takaavat keveän ja vaivattoman liikkeen sekä huippuluokan hallittavuuden.

Äärimmäisen suorituskykyinen HERO 25K -liikeanturi kykenee jopa 25 600 dpi-arvon tarkkuuteen ja onkin alan ensimmäinen alle mikrometrin liikkeen tunnistava anturi. Tämä on saavutettu ilman tasoitusta, vääristymää tai epätarkkuutta. Hiiren virrankäyttöjärjestelmä osaa myös älykkäästi säätää anturin tarkkuutta käytön mukaan, mikä osaltaan alentaa virrankulutusta.

Hinta ja saatavuus
Logitech G PRO X Superlight -pelihiiri tulee myyntiin pinkkinä versiona 169 euron kuluttajahintaan. Hiiren kumppaniksi on julkaistu myös suuri Logitech G840 XL -hiirimatto samalla pinkillä värityksellä 59 euron kuluttajahintaan. Lisäksi hiirtä löytyy aiemmin julkaistuna mustana ja valkoisena mallina. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/fi-fi/products/gaming-mice/pro-x-superlight-wireless-mouse.html
https://www.logitechg.com/fi-fi/products/gaming-mouse-pads/g840-cloth-xl-gaming-mouse-pad.943-000119.html
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh_hzaAIxhdTMh5YyCQ?e=5zy3OB (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.