Boston Group tuo myyntiin pienikokoisen ja tehokkaan KICA Pro -lihashuoltovasaran, joka auttaa lihashuollossa ja edistää lihasharjoituksen jälkeistä palautumista entistä paremmin.

Ergonomisesti muotoiltu, pienikokoinen ja toiminnoiltaan edistyksellinen KICA Pro -lihashierontavasara hieroo lihaksien pehmytkudoksia kolmella eri tavalla. Kahden eri hierontapään ansiosta laite kykenee sormilla painelun kaltaiseen rentouttavaan kevythierontaan tai tasaiseen ja hierovaan värähtelyyn. Lisäksi hierontavasara kykenee jämäkämpään lihasarkuutta ja lihasten kireyttä lieventävään hierontaan, jossa älykäs algoritmi ohjaa laitteen hierontapäitä nopeisiin iskuihin.

Suunnilleen juomatölkin kokoinen hierontalaite on tehokas, monipuolinen ja helppokäyttöinen arkihieroja monipuoliseen käyttöön. Urheilijat ja kuntoilijat voivat liikuntasuoritteen jälkeen vähentää maitohappojen aiheuttamaa ärtyneisyyttä ja lihaskipua. Yksipuolista istumatyötä tekevät vetreytyvät hieronnan vaikutuksella ja näin myös ehkäisevät niska- ja hartialihasten kipeytymistä. Lisäksi kevyempi hieronta voi kohentaa verenkiertoa ja ehkäistä kolotuksia.

Vain 630 grammaa painava ja langaton KICA Pro on helppokäyttöinen hieroja. Peräti kymmenen säädettävän värinänopeuden, painelutilan ja iskuhieronnan lisäksi laitteessa on kolme erilaista vaihtopäätä. Näiden ansiosta hierontavasaralla voidaan rentouttaa vartaloa kevyesti hieromalla ja akupunktiopisteitä painelemalla tai hieroa lihaksia jykevämmin käyttäjän tarpeista riippuen. KICA Pro kykenee peräti 5 200 iskun minuuttinopeuteen. Hierontateho on helppo valita selkeällä ja helposti hallittavalla OLED-kosketusnäytöllä. Siitä löytyvät laitteen kaikki asetukset sekä latauksen tila.

KICA Pro -lihashierontavasaran mukana toimitetaan kolme erilaista hierontapäätä. Pyöreä pallokanta sopii erinomaisesti isojen lihasryhmien hierontaan sekä akupunktiopisteiden paineluun. Isoja lihasryhmiä ovat muun muassa reidet, pohkeet ja käsivarret. Näiden pehmytkudosta hieromalla keho palautuu tehokkaammin kovasta harjoittelusta ja on nopeammin valmiina seuraavaan harjoitteluun. U-kärjellä muotoiltu hierontapää soveltuu erinomaisesti niskan, selkärangan alueen ja akillesjänteen hierontaan. Tämä hierontamuoto on erityisen hyvä esimerkiksi päätetyötä tekevän lihasten rentouttamisessa. Harjapäinen hierontakärki soveltuu lihasten rentouttamiseen sekä käytettäväksi hierontaöljyn kanssa.

Laitteessa on monia eri valmisohjelmia, jotka on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Valmisohjelmista löytyy vaihtoehtoja muun muassa toimistotyöläisen ja erilaisten urheilijoiden tarpeisiin sekä ohjelmat vapaa-ajan ja yleisen hyvinvoinnin mukaiseen hierontaan lihasryhmäkohtaisesti. Selkeä OLED-näyttö myös ilmaisee kunkin hierontaohjelman ajallisen keston. Ohjelmia löytyy myös eri tehoasetuksin, joten lihashuoltovasara sopii sekä aremmalle että kovaa hierontaa kaipaavalle käyttäjälle.

Lihashierontavasarassa on tehokas 2 200 milliampeeritunnin akku, josta riittää virtaa täydellä latauksella jopa 20 käyttötuntiin kevyimmällä hierontateholla. Laite on myös helppo ladata tavallisella usb-kaapelilla ja -laturilla. Laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat kestävyyden. Mukana tulevan säilytyskotelon ansiosta KICA Pro on helppo ottaa mukaan mihin tahansa.

Hinta ja saatavuus
KICA Pro -lihashuoltovasara tulee saataville välittömästi 329 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.vempaimet.fi/lihashuoltovasara/
www.kica-tech.com/en/kica-pro
www.boston.fi
https://youtu.be/0oqq-T4AW44 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhKZISv156taeP5cJBw?e=AItIJS (kuvia)

FeiyuTech
FeiyuTech on yksi maailman johtavista pienillä sähkömoottoreilla toimivien elektroniikkalaitteiden tekijöistä. Se on parhaiten tunnettu videokuvan vakaukseen liittyvistä tuotteistaan. Se kehittää ja valmistaa kameravakaajia älypuhelimiin, actionkameroihin ja suurempiin DSLR-digikameroihin. Se on ensimmäinen kameravakainten valmistaja, joka on tehnyt yhteistyötä Applen kanssa. Lisätietoja osoitteessa www.feiyu-tech.com

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.