Trackmania_FormulaE

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tekee yhteistyötä Formula E -kilpasarjan kanssa tuomalla suositut kisa-autot mukaan Trackmanian kilparadoille.

Pääsiäislauantaista lähtien on luvassa kiehtovaa ajettavaa, sillä Trackmania tekee yhteistyötä ABB FIA Formula E -luokan maailmanmestaruuskisojen kanssa. Tämän yhteistyön hedelmänä on syntynyt ainutlaatuinen pelitapahtuma, jossa kisataan kolmella ainutlaatuisella radalla. Mukana on myös 12 uutta autopinnoitetta, uusi pelitila ja todellinen mestaruuskisa rahapalkinnolla. Lisäksi 2. huhtikuuta alkaa kevätkauden 2024 kisakampanja.

Formula E on sähköiseen ajokisaan erikoistunut autoluokka, jonka kisoja järjestetään 12 eri kaupungissa ympäri maailmaa. Kisaluokan tavoitteena on esitellä nykyaikaista teknologiaa ja kestävän kehityksen ajamista. Tästä kisaluokasta Trackmaniassa ratoina ovat Tokion, Berliinin ja Lontoon radat. Ensimmäisenä näistä kolmesta tulee ajettavaksi Tokion rata osana päivän rataohjelmaa 30. maaliskuuta kello 20 Suomen aikaa. Pelaajat pääsevät nauttimaan öisestä Tokiosta upeine valoineen sataman lähistölle rakennetulla radalla. Taustalla voi nähdä tuttuja maamerkkejä, kuten kuuluisan Tokyo Towerin.

Jokaiselle kolmesta Formula E -radasta tulee olemaan kolme omaa kisaa. Jokaisessa kisassa on myös tuhannen euron rahapalkinto. Lisäksi kansainvälisen ranking-listan kolme parasta kilpakuljettajaa palkitaan tuhannella eurolla mestaruuskisojen lopuksi.

Ensimmäinen Tokio-kisa ajetaan 30. maaliskuuta kello 21.00 alkaen. Seuraavat kaksi ovat vuorossa 31. maaliskuuta kello 15.00 alkaen ja 3. huhtikuuta kello 21 alkaen. Berliinin-kisat ovat 11., 12. ja 15. toukokuuta ja Lontoon-kisat 20., 21. ja 24. heinäkuuta. Näiden ajokisojen tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin.

Kisoihin osallistuvien ei tarvitse rekisteröityä etukäteen. Osallistumiseen riittää kisojen omalle Formula E -pelipalvelimelle liittyminen ja sen jälkeen karsinta-ajojen ajaminen. Lisätietoa Formula E -kisojen ajamisesta löytyy osoitteessa https://www.trackmania.com/news/7978. Pelaajat voivat tutustua Formula E -autoihin jo ennakkoon liittymällä mukaan pelin sisäiseen Formula E -klubiin.

Vuoden 2024 kevätkampanja käynnistyy 2. huhtikuuta. Se tuo mukanaan 25 uutta rataa sekä liukasliikkeisen ja dynaamisen ralliauton. Uudet radat sisältävät uudenlaisen rallituntuman kapeine hiekkateineen ja mäkiset maastot eurooppalaisine maisemineen. Miljöötä on koristeltu muun muassa keskiaikaistyyppisillä linnoilla, torneilla ja kiviaidoilla. Kevätkampanjaan sisältyy myös uusi kausikohtainen prestige-pinnoitus, jonka saa käyttöönsä ansaitsemalla kisamitaleita päivän ratahaasteista. Kampanjan myötä kerättäväksi tulee myös uusia palkintoja ja peräti 100 uutta mitalia.

Trackmania on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja uskomattoman koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/trackmania/trackmania
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VK4P0hcHsHMjFnNA?e=Yq0BH4 (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.