Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) ja Deezer-musiikkipalvelu (www.deezer.com) ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ansiosta Deezer soi nyt myös Logitech Squeezebox -verkkomusiikkisoittimilla.

squeezeboxdeezer

Logitech Squeezebox -verkkomusiikkisoittimet soivat entistä upeammin Suomeen rantautuneen Deezer-musiikkipalvelun ansiosta. Ladattavan lisäsovelluksen ja Deezer Premium+ -palvelun myötä Squeezebox Touch- ja Squeezebox Radio -soittimet saavat täydennystä jopa 13 miljoonan musiikkikappaleen tarjonnasta korkeatasoisesta äänenlaadusta tinkimättä.

Deezer-tilaajat voivat kuunnella ja jakaa suosikkimusiikkiaan, luoda soittolistoja ja löytää uusia musiikkisuosituksia Deezer-toimittajien tekemien suositusten pohjalta. Deezerin valtava musiikkikirjasto kattaa tyylilajeja rockista jazziin ja hip-hopista elektroniseen musiikkiin, muita musiikkityylejä kuitenkaan unohtamatta.

Lisäksi Deezerin yhteisöverkosto toimii yhdessä Facebookin kanssa, joten omia soittolistoja sekä suosikkiartisteja ja -kappaleita voidaan jakaa helposti myös muiden kuultavaksi.

Logitech Squeezebox -verkkomusiikkisoittimen ja langattoman verkon ansiosta Deezerin kattavaa kappalevalikoimaa voidaan kuunnella missä tahansa rajattomin määrin, verkkoradiokanavia unohtamatta. Käyttö vaatii lisäksi vain Deezer Premium+ -tilin.

Logitech Squeezebox -verkkomusiikkisoittimet ovat helppokäyttöisiä ja vaivattoman nopeita käyttää. Suosikkikanavat ja lempimusiikit löytyvät helposti. Lisäksi soitinten näytöiltä näkyvät selvästi kappaleiden ja artistien nimet, sekä albumien kuvitukset.

Facebook-yhteensopivuuden lisäksi Squeezebox-soittimilla voidaan myös selata kuvia ja niistä löytyy myös tuki suositun Flickr-sivuston kuvien katselemiseen. Myös huippusuosittu Spotify-musiikkipalvelu ja osa NAS-verkkolevyistä tukee Squeezebox-soittimia.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Squeezebox Touch ja Squeezebox Radio ovat saatavilla 299 ja 179 euron kuluttajahintoihin. Deezer Premium+ -tilin tilaus on saatavilla 9,99 euron kuukausihintaan. Hinnat sisältävät 23 % arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/wireless-music-systems
www.deezer.com/en/premium
www.deezer.com/en/premium/logitech

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-723 1102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com