Logitech Rugged Lite

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech tuo myyntiin Rugged Lite -näppäimistökannen 7., 8. ja 9. sukupolven iPad-tablettilaitteille.

Uudessa näppäimistökannessa on optimaalinen kulma kirjoittamista ja sisällönkatselua varten, kokonaan suojattu umpinainen näppäimistö ja armeijatason iskunkestävyys. Näppäimistökansi onkin suunniteltu opiskelijoille optimaalisen oppimiskokemuksen mahdollistamiseksi.

Logitech Rugged Lite tarjoaa kestävyyttä ja suojaa iPadille, ja se on suunniteltu opiskelijoiden intuitiiviseen käyttöön. Se sopii kaikenlaiseen oppimiseen ja pieneenkin budjettiin. Kansi asettaa iPadin ihanteelliseen kulmaan, jotta opiskelija voi kirjoittaa tai katsoa sisältöä luonnollisesti. Kannen ollessa taitettuna, opiskelija voi helposti piirtää ja lukea luokkahuoneessa tai kotona. Näppäimistökansi kestää jopa 1,2 metrin pudotuksia, joten se on valmis kaikkiin koulupäivän aikana tapahtuviin vauhdikkaisiin tilanteisiin.

”Opettajat ja opiskelijat tarvitsevat teknologiaa, joka oikeasti toimii luokkahuoneessa”, sanoo Logitechin Euroopan koulutustuotteiden johtaja Sandro Fulgheri. ”Rugged Liten avulla opiskelijat voivat opiskella huolettomasti, koska iPad pysyy suojattuna. Opimme monia asioita suoraan opiskelijoilta tosielämän luokkahuonetilanteissa ja yhdistimme oppimme opettajien palautteeseen, kun suunnittelimme näppäimistökannen, joka on rakennettu juuri koulunkäyntiä varten.”

Luotettavan suojauksen lisäksi Logitech Rugged Lite minimoi keskeytykset luokkahuoneessa. Helppo käyttöönotto vähentää opettajien asennus- ja vianetsintäaikaa. Myös näppäimistön nappiparisto kestää pitkään eli yleensä kokonaisen lukukauden.

Helppokäyttöinen ja helposti puhdistettava kangaspinta tekee näppäimistökannesta ihanteellisen myös yhteiskäyttöön. Näppäimistö on lisäksi umpinainen ja nestetiivis, joten näppäimiä ei pysty saamaan irti eikä vesilasin tai limsatölkin kaatuminen pilaa näppäimistökuorta, vaan sen voi helposti pyyhkäistä puhtaaksi.

Näppäimistökannen yläreunassa on kiinnityspaikka Logitech Crayon- tai Apple Pencil -digikynälle.

Logitechin oppimisratkaisut

Logitechin oppimisratkaisut tehostavat oppimista ja opettamista. Monipuolisten ja helppokäyttöisten välineiden avulla oppilaat ja opettajat saavuttavat tavoitteensa. Maailma on avoin, kun oppilas ja opettaja saavat mahdollisuuden rajattomaan opiskeluun ja itsensä ilmaisuun omalla yksilöllisellä tyylillään. Yksinkertaisillakin työkaluilla, kuten hiirillä, näppäimistöillä tai iPad-tablettisuojilla, voi olla suuri vaikutus oppimiskokemukseen. Olipa kyse iPadista, Chromebookista tai Windows-tietokoneesta, Logitechin tuotevalikoimasta löytyy sopivat opiskelu- ja opetusvälineet, joilla opiskelusta ja opetuksesta voi nauttia joka päivä. Lisätietoa Logitechin oppimisratkaisuista löytyy osoitteesta www.logitech.com/fi-fi/education.html.

Hinta ja saatavuus

Logitech Rugged Lite on saatavana huhtikuussa 109 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.logitech.com/fi-fi/products/education/ipad-solutions/rugged-lite.920-011684.html
https://youtu.be/KZZvBGR0aLU (video)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO4RfjJLclnjPf1BdA?e=4KgaOe (kuvia)

Tukkurit

ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech

Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, Logitech G ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.