Just Dance 2023 Season 1

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tarjoaa suositulle tanssipelille sekä uusia kappaleita että vanhoja kaivattuja hittejä.

Just Dance 2023 Edition -tanssipelin ensimmäinen tanssikausi on täynnä rakkautta. Lover Coaster -kausi on nyt käynnissä ja voimassa aina 9. toukokuuta saakka. Sen ajan pelissä on saatavilla kaksi uutta teemallista soittolistaa ilman lisäkuluja. Pelikauden jälkeen kappaleet ovat saatavilla vain Just Dance+ -tilauksen kautta.

Uuden pelikauden myötä tarjolle tulee myös uusi kausikohtainen edistymisjärjestelmä. Mitä enemmän kappaleita pelaaja soittaa, sitä enemmän on myös palkintoja luvassa. Yhteensä erilaisia palkintoja on 40 erilaista ja näihin lukeutuvat erilaiset avatar-hahmot, pelitaustat, tarrat, reunakoristeet ja muut kosmeettiset lisät.

Kausikohtaiset kappaleet tulevat esille eri viikkoina. Heti julkaisussa mukana ovat Gaylen ”abc (nicer)” ja Carly Rae Jepsenin ”Call Me Maybe”, jotka ovat ilmaisena kymmenen päivän ajan, sekä Just Dance+ -palveluun Game of Love -soittolista, joka on saatavilla ilmaiseksi 9. maaliskuuta saakka.

9. maaliskuuta mukaan tulevat sekä P!nkin ”So What” että vielä julkaisematon yllätysraita. 16. maaliskuuta lisäystä tulee Sofi Tukkerin “Wet Tennis” -kappaleella. 30. maaliskuuta lisäosa laajenee Karol G:n ”Provenza” -hitillä ja Supergrass ”Alright” -kipaleella. Molemmat näistä ovat saatavilla ilmaiseksi viikon ajan. Samalla julkaistaan Cosy Couples -soittolista, joka on saatavilla ilmaiseksi 6. huhtikuuta saakka.

6. huhtikuuta vuorossa ovat Lizzon ”About Damn Time” ja Marvin Gayen & Tammi Terrellin ikivihreä hitti ”Ain’t No Mountain High Enough”. Kauden viimeisinä julkaisuina tarjolle tulee 13. huhtikuuta Ricky Martinin superhitti ”Livin’ La Vida Loca” ja Just Dance+ tilaajille julkaistaan Lover Coaster -soittolista päivämäärällä 17. huhtikuuta.

Just Dance 2023 Edition on maailman suosituimman tanssipelisarjan uusin osa täynnä uusia tanssittavia kappaleita ja ikivihreitä hittejä monessa eri pelimuodossa. Yksinpelisisällön ohella pelistä voi nauttia myös hauskoissa moninpelitiloissa. Tanssiliikkeitä peli seuraa älypuhelimen avulla, johon voidaan ladata ilmainen Just Dance Controller -sovellus. Se on saatavilla iOS- ja Android-versioina.

Just Dance 2023 Edition on saatavilla Nintendo Switch-, PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille. Pelin suositusikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/just-dance/2023
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMImOwi3tpYyd-z11g?e=XlEDAW (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.