Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti langattomat matalaprofiiliset MX Anywhere 3- ja MX Anywhere 3 for Mac -hiiret. Ne tarjoavat huipputason suorituskykyä ja käytettävyyttä kompaktissa koossa ja pirteissä väreissä.

Tyylikkäät ja ergonomisesti muotoillut MX Anywhere 3 -hiiret on luotu vaativaan liikkuvaan käyttöön työssä ja vapaalla. Hiiren tarkka anturi toimii kaikenlaisilla alustoilla ja pinnoilla luotettavasti, haastavat lasipinnat mukaan lukien. Näin hiiren voi huoletta ottaa mukaan missä ikinä liikkuva työpiste onkin.

Tehokkaalla MagSpeed-vierityspainikkella verkkosivujen ja isojen tiedostojen selailu on nopeaa ja vaivatonta. Ainutlaatuisen mekaniikan ansiosta vierityspainike osaa automaattisesti valita hitaamman ja portaallisen tai nopeasti vapaalla rullaavan vaihtoehdon välillä. Näin käyttö on aina sulavaa ja nopeaa.

MX Anywhere 3 -hiirestä on kolme upeaa värivaihtoehtoa, joita ovat klassinen hiilenmusta, tyylikäs vaaleanharmaa ja kaunis roosa. Näin hiiri sopii paremmin erilaisiin tyyleihin ja värimaailmoihin.

”MX Anywhere 3 on suunniteltu toimimaan luovana ja luotettavana työkaluna missä ikinä työtä tehdäänkin”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Delphine Donne-Crock. ”Kompaktin kokonsa ja ensiluokkaisen toimivuutensa ansiosta MX Anywhere 3 tuntuu miellyttävältä vaihtoehdolta myös pienemmille käsille.”

Laadukkaan langattoman tekniikan ansiosta hiiri toimii luotettavasti jopa kymmenen metrin päässä vastaanottimestaan. Hiiressä on nopea usb-c-liitäntäinen pikalataus ja virtaa riittää täydellä latauksella jopa 70 päivän käyttöön. Jo minuutin pikalatauksella virtaa riittää kolmen tunnin käyttöön. Bluetooth-yhteydellä hiiri voi olla yhtäaikaisesti yhteydessä jopa kolmeen eri laitteeseen. Tämän ansiosta samalla hiirellä sujuu useammankin eri laitteen käyttö. Halutessaan hiiren voi yhdistää mukana tulevaan Unifying-vastaanottimeen. Vaihto Bluetooth-yhteyden ja vastaanottimen välillä sujuu napinpainalluksella.

Hiiren toimintoja voi halutessaan räätälöidä sovelluskohtaisin asetuksin. Kun hiiren rinnalle valitsee Logitech MX Keys -näppäimistön, nousee tietokoneen hallittavuus täysin uudelle tasolle.

Logitech MX Anywhere 3 -hiiri on yhteensopiva Windows-, macOS-, iPadOS-, ChromeOS- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa. Logitech MX Anywhere 3 for Mac -hiiri on optimoitu macOS-käyttöjärjestelmälle, se on myös iPad-yhteensopiva ja hiiren mukana tulee Mac-yhteensopiva USB-C/USB-C-latauskaapeli.

Hinta ja saatavuus
Logitech MX Anywhere 3- ja Logitech MX Anywhere 3 for Mac -hiiret tulevat myyntiin syyskuussa 99,99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitech.com/fi-fi/products/mice/mx-anywhere-3.910-005988.html
https://www.logitech.com/fi-fi/products/mice/mx-anywhere-3-mac.910-005991.html
https://youtu.be/A3eCcmPP0kI (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhoQRHzkdZJxt_5mu1A?e=UtpnSx (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, Logitech G ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.