Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin pieniin kokous- ja neuvottelutiloihin tarkoitetun 4K-videoneuvottelukameran laadukkaalla äänentoistolla.

Logitech MeetUp on erityisesti pienempiin kokous- ja neuvottelutiloihin suunniteltu huipputason videoneuvottelukamera, joka tarjoaa korkeatasoista kuvaa ja äänentoistoa. Kameran 120 asteen laajakuvalinssin ansiosta kuvaan mahtuu koko huoneen väki kerralla tungeksimatta. Videoneuvotteluja varten räätälöity äänentoisto puolestaan erottelee äänet tarkasti ja selkeästi. Kompaktin muotoilunsa ansiosta MeetUp sopii helposti monenlaisiin tiloihin. Myös käyttöönotto on nopeaa, sillä kamera on käyttövalmis usb-johdon liittämisellä.

”Yritysten siirryttyä enenevissä määrin avokonttoreihin erityiset kokoontumistilat ovat tulleet yhä suositummiksi. Toistaiseksi näissä käytetyt videoneuvottelulaitteistot ovat kuitenkin olleet kankeita ratkaisuja pienempien kokous- ja neuvottelutilojen tarpeisiin. Kokemukset ovat jääneet usein toivottua huonommiksi”, kommentoi Logitechin videoneuvottelutuotteiden johtaja Scott Wharton. ”Logitech MeetUp on varta vasten suunniteltu toimimaan pienemmissä kokoustiloissa. Sen korkealaatuinen kuva ja ääni mahdollistavat koko seurueen näkymisen ja kuulumisen. MeetUp tekee videokokouksista mahtavia kokemuksia.”

”Tuoreen videoneuvotteluraportin mukaan yrityksillä on maailmanlaajuisesti käytössä jopa 30 – 50 miljoonaa kokoontumistilaa. Videoneuvottelulaitteistojen käyttöönotto näissä tiloissa riippuu niiden helppoudesta, edullisuudesta ja itsenäisen käytön mahdollisuudesta”, kommentoi Wainhouse Researchin analyytikko Andrew S. Davis. ”Logitech MeetUp täyttää nämä vaatimukset helposti. Se on pienikokoinen, helppokäyttöinen ja huokeahintainen vaihtoehto erityisesti pieniin kokous- ja neuvottelutiloihin. Logitechin osaaminen reaaliaikaisen audiovisuaalisen viestinnän saralla yhdistyy MeetUp-kamerassa käytännölliseksi ratkaisuksi kaikenlaisiin videoneuvottelutarpeisiin.”

Logitech MeetUp on suunniteltu toimimaan monien videoneuvotteluohjelmistojen ja pilvipalveluiden kanssa. Näitä ovat esimerkiksi Skype for Business- ja Ciscon yhteistyösovellukset sekä Logitech Collaboration Program -kumppanit, kuten BlueJeans, BroadSoft, Vidyo ja Zoom.

Logitech MeetUp -kameran laajakuvalinssi kuvaa peräti 120 asteen leveydeltä. Lisäksi kameran linssi on käännettävissä 25 astetta oikealle tai vasemmalle. Lisäksi Logitechin suunnittelema erikoislinssi ehkäisee vääristymiä ja tarjoaa huipputarkkaa kuvaa ultrateräväpiirtoisella 4K-tarkkuudella. Kamerassa on myös kolme valmiiksi määriteltyä kuva-asetusta erilaisiin tarpeisiin.

Kameran yhdysrakenteinen ja korkealaatuinen äänentoisto on suunniteltu erityisesti kokoustiloja varten. Kolme taustamelua vaimentavaa mikrofonia takaavat, että keskustelijoiden äänet erottuvat selkeästi ja tarkasti. Logitech MeetUp on myös Microsoft Cortana -sertifoitu, joten Windows 10 -käyttöjärjestelmän äänikomennot ovat käytettävissä myös kameran kautta. Etäisyyden kasvaessa yli 2,5 metriin, kameraa voi täydentää lisämikrofonilla, jolloin äänentoisto kattaa paremmin myös isommat tilat.

Logitech ConferenceCam Soft Remote -sovelluksella iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää käyttävä tablettilaite tai älypuhelin toimii MeetUp-kameran kaukosäätimenä. Sovelluksessa on kaikki tarvittavat toiminnot kameran etäohjaukseen. Sovellus tulee maksutta ladattavaksi heinäkuussa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech MeetUp -videoneuvottelukamera tulee myyntiin heinäkuun aikana 1 249 euron suositushintaan. MeetUp-täydennysmikrofonin suositushinta on 279 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/meetup-conferencecam
https://youtu.be/4xwIpyv3KOs (esittelyvideo)
https://youtu.be/1pE0N8RTbmg (asennusvideo)
http://bit.ly/2reZaC7 (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Jaybird, Logitech G ja Ultimate Ears. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.