Johtavan pohjoismaisen kulutuselektroniikan tarviketoimittajan, Aurora Groupin edustamat Vogel’s-kiinnitysratkaisut täydentävät televisiota paremmalla äänenlaadulla ja hallittavuudella.

Olipa sitten kyse tulevan viikonlopun Jukolan viestistä, Jalkapallon FIFA Confederations Cupista, Le Mans -autokisoista tai suosikkisarjan maratonkatselusta, täydellinen rentoutuminen television äärellä vaatii mukavaa asentoa, häiriötöntä katselukokemusta ja hyvää äänentoistoa. Vogel’s-seinäkiinnitys- ja -äänentoistojärjestelmä tekee tästä nautinnosta entistäkin helpommin toteutettavan.

Huippu-urheilijoiden ja kilpa-ajajien lailla, Vogel’s ei tyydy kompromisseihin. Erinomaiseen lopputulokseen vaaditaan parasta mahdollista osaamista ja parhaita materiaaleja. Juuri näin on tehty myös Vogel’s-kiinnitysjärjestelmät. Tyylikkäässä muotoilussa yhdistyvät laadukas teräs ja kestävä alumiini, jotka kestävät vaativassakin käytössä.

Vogel’s NEXT DesignMount -mallisto kattaa valikoiman erilaisia korkeatasoisia televisiokiinnityksiä, joista löytyy vaihtoehtoja lähes kaikille televisiomalleille erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. NEXT-mallistoon kuuluvat myös MotionMount-mallit, jotka ovat hallittavissa kätevästi älypuhelinsovelluksen kautta. Sovellus toimii liikuteltavan seinäkiinnityksen kaukosäätimenä, jolloin kiinnityksen asentoa, katselukulmaa ja muita asetuksia voidaan säätää helposti ja vaivattomasti suoraan sohvalta.

SoundMount-mallit lisäävät puolestaan liikuteltavaan kokonaisuuteen laadukkaan soundbar-kaiuttimen, jolloin television katselemisesta saa entistä enemmän irti paremman äänentoiston ansiosta. Televisiota kääntämällä myös äänentoisto kääntyy oikeaan suuntaan.

Oikeanlaisen ja televisiolle sopivan kiinnitysratkaisun löytäminen on onneksi tehty helpoksi. Vogel’s NEXT -malliston kiinnitysratkaisut sopivat 45 – 60 tuuman televisioille ja ovat yhteensopivia lähes kaikkien myynnissä olevien televisiomerkkien kanssa. Jotta oikeanlainen ja sopiva kiinnitysratkaisu löytyisi helposti, Vogel’s TV Mount Advisor -verkkopalvelu on valmiina auttamaan. Sen avulla oikeanlainen kiinnitysratkaisu löytyy nopeasti ja varmasti.

Vogel’s TV Mount Advisor auttaa myös valitsemaan sopivan kiinnitysratkaisun käytetyn huoneen perusteella. Verkkopalvelusta löytyvät suositukset muun muassa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja jopa kylpytiloihin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Vogel’s NEXT DesignMount -malliston kiinnitysjärjestelmät ovat saatavilla 459 – 1 149 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.vogels.com/en-fi/c/tv-wall-mounts
https://www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AVogelsNext%3AVogels%2520Next%24
https://youtu.be/_Gm36X8gMHs (Vogel’s NEXT DesignMount -esittelyvideo)
https://youtu.be/tzsCGYw-A28 (Vogel’s NEXT MotionMount -esittelyvideo)
https://youtu.be/zmpLR_88WWI (Vogel’s NEXT SoundMount -esittelyvideo)
http://bit.ly/2oj663u (Vogel’s NEXT MotionMount -tuotekuvia)
http://bit.ly/1WfIpC0 (Vogel’s NEXT SoundMount -tuotekuvia)

Vogel’s
Hollantilainen Vogel’s käynnistyi henkilökohtaisesta intohimosta ja täydellisyydentavoittelusta. Se kehittyi myöhemmin menestyväksi kansainväliseksi yritykseksi tarjoamalla korkealaatuisia audio-, video- ja multimedialaitteiden telineitä ja kiinnitystarvikkeita. Vogel’s-tuotteissa yhdistyvät joustava käytännöllisyys, toimivuus ja tyylikäs muotoilu. Vogel’s on vuodesta 1973 lähtien tuottanut arvostettuja ja palkittuja tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Nykyään Vogel’s on maailmankuulu korkealaatuisista kiinnitysratkaisuista sekä LCD-, plasma- ja LED-televisioille, audio- ja videotuotteille että tablettilaitteille. Vogel’s-tuotteet on luotu tuomaan lisämukavuutta jokapäiväiseen elämään. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.