Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin turvakameran, joka on helposti räätälöitävissä käyttäjäkohtaisten tarpeiden mukaisesti.

Logitech Circle 2 on joka kodin turvakamera, joka sopii käytettäväksi niin sisällä kuin ulkonakin. Kamera asennetaan haluttuun paikkaan, jonka jälkeen se yhdistetään Logi Circle -sovellukseen. Loppu sujuu automaattisesti ilman erillistä vaivaa.

”Ihmiset haluavat mielenrauhan, jonka yksinkertaisen luotettava turvaratkaisu heille tuo”, kommentoi Logitechin uusien hankkeiden johtaja Vincent Borel. ”Logitech Circle 2 suo heille tämän mielenrauhan. Sisällä tai ulkona, Logitech Circle 2 valvoo ja ilmoittaa havaitsemistaan tapahtumista luotettavasti.”

Vesitiivis Logitech Circle 2 on ominaisuuksiltaan edeltäjäänsä monipuolisempi ja helpommin laajennettava. Turvakamera on saatavana sekä langattomana että johdollisena versiona. Molemmat ovat laajennettavissa erilaisilla kiinnitysvaihtoehdoilla ja lisäosilla omien käyttötarpeiden mukaisesti.

Logitech Circle 2 -turvakameran ominaisuuksiin lukeutuu täysteräväpiirtoinen (1080p) videotallennus, yökuvaus, 180 asteen laajakuvalinssi ja kaksisuuntainen äänikeskustelu.

Logitech Circle 2 on myös sovelluspuolella entistä kehittyneempi. Hallintasovellus on saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Logitech Circle 2 toimii lisäksi monien älykotialustojen kanssa. Se tulee pian tukemaan Apple HomeKit -alustaa ohjelmistopäivityksen avulla. Turvakamera toimii myös Logitechin oman POP-älykytkimen kanssa ohjelmistopäivityksen jälkeen, jolloin kameraa voi helposti hallita vain kytkimen painalluksella.

Kamera tallentaa videota turvalliseen, pankkiturvallisuustason pilvitallennuspalveluun, johon voi veloituksetta tallentaa viimeisen 24 tunnin tapahtumat. Halutessaan tallennustilaa voi laajentaa Circle Safe -palvelulla joko 14 päivän Circle Basic -tilauksella tai 31 päivän Circle Safe Premium -tilauksella. Lisäpalveluihin kuuluvat myös räätälöitävät ominaisuudet, kuten liikealueita tarkemmin kartoittavat tunnistusvyöhykkeet ja ihmisten tunnistaminen.

Logitech Circle 2 -lisäosat
Circle 2 Window Mount on turvakameran ikkunakiinnike ja oivallinen vaihtoehto silloin, kun kamera halutaan asettaa valvomaan ulkotiloja suoraan ikkunan läpi.

Circle 2 Plug Mount -kiinnike sopii liitettäväksi mihin tahansa pistorasiaan ja vahtimaan sieltä käsin valittua tilaa tai huonetta.

Circle 2 Weatherproof Extension tuo lisäsuojaa johdolliselle Circle 2 -turvakameralle ja sen johdoille. Lisäsuojan ansiosta kamera on hyvin suojattu kastumiselta, lumelta ja muilta sääolosuhteilta.

Circle 2 Rechargeable Battery on ladattava vaihtoakku langattomalle Circle 2 -turvakameralle. Akun kesto täydellä varauksella on jopa kolme kuukautta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Circle 2 Wire-Free ja Logitech Circle 2 Wired tulevat myyntiin heinäkuun aikana 259 ja 219 euron suositushinnoin. Lisätarvikkeet tulevat myyntiin 33-69 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.logitech.com/fi-fi/product/circle-2-home-security-camera
https://youtu.be/vShC8AMR4Kk (esittelyvideo)
http://bit.ly/2sis9Ix (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Jaybird, Logitech G ja Ultimate Ears. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.