Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkaisi useiden laitteiden hallintaan tarkoitetun monitoiminäppäimistön. Se on ensimmäinen näppäimistö, jossa on erillinen numeronäppäimistö ja joka toimii myös tablettilaitteilla ja älypuhelimilla.

K780

Nykypäivän toimistotöissä ei riitä pelkkä tietokoneen käyttö. Tablettilaitteet ja älypuhelimet ovat usein läsnä sekä työssä että vapaalla. Siinä missä tietyt työt tai vapaa-ajan puhteet hoituvat tietokoneella, osa viesteistä ja teksteistä tulee hoidettua mobiililaitteilla. Eri laitteiden välillä vaihtelu on työlästä ja ilman näppäimistöä kirjoittaminen on monesti tuskallisen hidasta ja epätarkkaa.

Tähän tarpeeseen on luotu Logitech K780 Multi­Device Wireless Keyboard, jolla useiden laitteiden hallinta onnistuu helposti. Monitoiminäppäimistö on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa aina Windows- ja Mac-tietokoneista iOS- ja Android-mobiililaitteisiin. Tämän ansiosta Logitech K780 sopii käytettäväksi erilaisten tietokoneiden, tablettilaitteiden ja älypuhelinten parina.

”Tietokoneella hoituu helposti ja mukavasti erilaiset tekstit ja pidemmätkin kirjoitukset. Teksti- ja pikaviestien naputtelu älypuhelimella ja parilla sormella on puolestaan tuskallisen hidasta”, kommentoi Logitechin näppäimistötuotteiden johtaja Art O Gnimh. ”Logitech K780 -näppäimistön ansiosta kirjoittaminen sujuu kaikkien eri laitteiden kanssa nopeasti ja helposti.”

Logitech K780 -monitoiminäppäimistö paritetaan langattomasti joko Bluetooth-yhteydellä tai mukana tulevalla Logitech Unifying -vastaanottimella, joka liitetään tietokoneen USB-porttiin. Kätevän Easy-Switch -painikkeiden ansiosta vaihto eri laitteiden välillä sujuu helposti. Näppäimistö säilyttää yhteyden eri laitteiden kanssa ja kirjoittaminen sujuu vaivatta yhdellä laitteella kerrallaan.

Kevytrakenteisessa ja täysin langattomassa monitoiminäppäimistössä on täysikokoiset näppäimet ja se on lähes äänetön käyttää. Lisäksi siinä on myös täysikokoinen numeronäppäimistö sekä pikapainikkeet esimerkiksi mediatoiminnoille.

Näppäimistön takareunassa on myös erityinen lovi, johon voidaan asettaa esimerkiksi tablettilaite tai älypuhelin tukevasti pysty- tai vaaka-asentoon.

Virransäästöominaisuuksien sekä erillisen virtakytkimen ansiosta monitoiminäppäimistössä riittää virtaa yksillä paristoilla jopa kahden vuoden käyttöön.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech K780 Multi­Device Wireless Keyboard tulee myyntiin kesäkuun lopussa 109 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/k780-multi-device-wireless-keyboard
http://bit.ly/29nm0PM (tuotekuvia)
https://youtu.be/E7qE5S9h1NA (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.