Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group on aloittanut DURACELL-lamppujen ja muiden valaistustuotteiden pohjoismaisena päätukkurina.

Duracell-Group

DURACELL LIGHTING -tuotevalikoimaan kuuluu LED-lamppujen lisäksi taskulamput, polkupyörävalot ja puutarhavalot. Näistä erityisen ajankohtaisia ovat puutarhavalot, jotka sopivat erinomaisesti myös kesämökeille. DURACELL tarjoaa useita erilaisia aurinkokennoilla varustettuja LED-valoja mökkipolkujen valaistukseen. Esimerkiksi ulkonäöltään kiveä muistuttava LED-valo luo tunnelmaa puutarhaan huomaamattomasti ilman erillistä sähkönsyöttöä. DURACELL-turvavalot tuovat puolestaan valoa ja turvaa pimeälle mökkiterassille aurinkovoimalla ja liikkeentunnistuksella.

DURACELL LIGHTING -tuotemerkin lisenssinhaltija ja Jiawei Groupiin kuuluva VIDIS GmbH on nimittänyt Aurora Groupin pohjoismaiseksi päätukkurikseen. Tämä lisää merkittävästi DURACELL-valaistustuotteiden myyntiä ja näkyvyyttä Pohjoismaissa.

”Olemme iloisia pitkäjänteisestä strategisesta yhteistyösopimuksesta Aurora Groupin kanssa. Heidän paikallinen läsnäolo ja kattava pohjoismainen myyntiverkosto kasvattavat myyntiämme ja parantavat näkyvyyttämme. Pääsemme palvelemaan asiakkaitamme paremmin tarjoamalla yhden hankintakanavan kaikille DURACELL-valaistustuotteille”, sanoo Jiawei Technologyn Euroopan johtaja Roar Seeger.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Aurora Groupin kanssa. Olemme vakuuttuneita, että kaikki nykyiset asiakkaamme hyötyvät Auroran kehittyneestä logistiikasta, myyntiorganisaatiosta ja erinomaisesta palvelutasosta. Kumppanuus tuo valtavasti synergiaetuja molemmille organisaatioille ja turvaa laajan DURACELL-näkyvyyden kaikkialla Pohjoismaissa”, kommentoi Vidis GmbH:n Pohjois- ja Keski-Euroopan myyntijohtaja Henrik Hagedal Andersen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme aloittamaan pitkäjänteisen yhteistyön Jiawei Groupin kanssa. Johtavana LED- ja aurinkokennovalmistajana Jiaweilla on modernit ja huipputekniset tuotantolaitokset sekä poikkeuksellinen tekninen osaaminen. Nämä yhdessä maailmanluokan DURACELL-tuotemerkin kanssa tarjoavat upean mahdollisuuden tuoda kuluttajille laadukkaita valaistustuotteita”, sanoo Aurora Groupin toimitusjohtaja Bent B. Madsen.

Kaikille nykyisille asiakkaille tiedotetaan muutoksesta suoraan ja siirtymä Vidis GmbH:lta Aurora Groupille tapahtuu tämän vuoden kuluessa.

Lisätietoja
www.duracell-light.com
http://bit.ly/294ki81 (tuotekuvia)

Aurora Group Danmark A/S
Richo A. Jacobsen Kohl
Pohjoismaiden viestintä- ja markkinointijohtaja
Puhelin: +45 53 74 58 00
Sähköposti: raj@auroragroup.eu

Jiawei Technology EMEA
Roar Seeger
CEO
Puhelin: +49 172 175 33 50
Sähköposti: rs@vidis.com

Vidis GmbH
Henrik Hagedal Andersen
Head of Sales Nordic and Central Eastern Europe
Puhelin: +45 26 800 100
Sähköposti: ha@vidis.com

Jiawei
Shenzhen Jiawei Photovoltaic Lighting Co., Ltd. perustettiin vuonna 1993 aurinko- ja puolijohdetekniikan asiantuntijoiden ja tutkijoiden toimesta. Yhtiö harjoittaa tutkimus-, kehitys-, valmistus- ja myyntitoimintaa monipuolisesti LED-valaistuksen saralla. Yhtiö on myös omistautunut huippuluokan aurinkoteknologian tutkimiseen erilaisissa LED-sovelluksissa. Jiawei on ensimmäinen aurinkosähkön ja LED-valaistuksen parissa toimiva Kiinan Shenzhen Stock Exchangessa pörssinoteerattu yhtiö. Lisätietoja osoitteessa www.jiawei.com.

Aurora Group
Kulutuselektroniikan tarvikkeet ovat toimialamme, ja luomme lisäarvoa pohjoismaisille asiakkaillemme innovatiivisten konseptien, tuotteiden, palveluiden ja kilpailukykyisten hintojen kautta. Haluamme olla tehokas ja vahva liikekumppani Pohjoismaissa. Haluamme olla tunnettuja konsepteistamme ja palveluistamme sekä luotettu ja arvostettu kumppani korkean innovaationopeutemme ansiosta.

Aurora Group perustettiin vuonna 1999 neljän yrityksen yhdistyessä: Rudolph Schmidt A/S, (Tanska 1915), OSK Elektrotilbehør AS (Norja 1937), Ortoconnex AB (Ruotsi 1981) ja Teletarvike Järvinen Oy (Suomi 1982). Vuonna 2006 norjalainen tCom AS (1995) liitettiin osaksi Aurora Groupia ja vuonna 2010 toimintomme laajenivat entisestään kahdella ruotsalaisella kodinkonemerkillä Hanestrom (1999) ja Gameo (1930). Vuonna 2013 Aurora Groupin osti ruotsalainen pörssinoteerattu jakelualan konserni DistIT AB, jolla on määrätietoinen kasvustrategia, joka perustuu IT-alalla toimivien menestyksekkäiden ja erikoistuneiden jakeluyritysten ostamiseen.

Nykyään Aurora Group on kulutuselektroniikan tarvikkeiden johtava jakelija Pohjoismaissa yli sadan vuoden kokemuksella ja toiminnoilla kymmenessä maassa. Logistiikka on keskittynyt Ruotsin Jönköpingiin ja osin Lilla Edetiin. Aurora Groupin hallinto ja tukitoiminnot sijaitsevat Kööpenhaminassa Tanskassa. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.eu.

VIDIS GmbH
VIDIS GmbH on perustettu Hampurissa vuonna 1983 ja on nykyisin maailmanlaajuinen Duracell-tuotemerkin lisenssinhaltija valaistus-, peli- ja mobiilitarvikkeiden tuotealueilla. Vuonna 2014 Vidiksestä tuli osa Jiawei Groupia, jolloin sen tuotevalikoima kasvoi mm. puutarhavaloilla. Samalla myyntipaikkoja tuli maailmanlaajuisesti lisää yli 25 000 kappaletta. Lisätietoja osoitteessa www.vidis.com.