Maailman johtavan oheislaitevalmistaja Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) tuo myyntiin ensimmäisen UE ROLL 2 -matkakaiuttimen erikoisversion.

UE ROLL 2 Drippy Background

Drippy UE ROLL 2 Limited Edition on kuuluisan amerikkalaisen taiteilija Jen Starkin luomus. Kaiuttimen ulkoasu juhlistaa liikkeen ja äänen suhdetta. Värityksessä on haettu inspiraatiota prisman väreistä ja luonnosta.

Jen Stark käyttää vilkasta mielikuvitustaan muuttaessaan materiaaleja fantastisiksi, monimuotoisiksi taideteoksiksi, jotka hypnotisoivat katsojansa. Starkin luoma Drippy UE ROLL 2 jäljittelee kuvioinnillaan toistuvia kasvikerroksia ja geometrisia kuvioita, joita hän löytää maailmankaikkeudesta. Hän asettaa vastakkaisia värejä rinnakkain niitä toistaen, jolloin ne vaikuttavat liikkuvan ja tärisevän.

“Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö musiikki toisi liikettä hetkeen”, Jen Stark sanoo. ”Drippy-kuvioinnissa halusin antaa vaikutelman äänestä tihkuvana nesteenä, jopa tippuu kaiuttimen pinnalta ja jättää jälkensä hetkeen.”

Amerikkalainen taiteilija Jen Stark syntyi Miamissa, Floridassa vuonna 1983. Vaikka Stark on tunnetuin paperitaiteestaan, hän on käsitellyt töissään myös puuta, maaleja, pleksiä ja animaatiota. Starkin töitä on ollut näytteillä maailmanlaajuisesti merkittävissä näyttelyissä New Yorkissa, Los Angelesissa, Miamissa, Washington DC:ssä, Chicagossa, Seattlessa, Thaimaassa ja Kanadassa. Hänen töitään on esillä muun muassa Smithsonian American Art Museumin pysyvässä kokoelmassa, The Goldman Collectionissa, West Collectionissa, Microsoft Art Collectionissa, Crystal Bridges Museum of American Artissa, Museum of Art Fort Lauderdalessa ja Miamin nykytaiteen museossa. Stark asuu ja työskentelee Los Angelesissa.

UE ROLL 2 on erinomainen valinta musiikin kuunteluun niin sisällä kuin ulkonakin. Edeltäjäänsä verrattuna UE ROLL 2 soi peräti 15 prosenttia lujemmin ja langaton käyttöetäisyys on kasvanut peräti 30 metriin. Entuudestaan tuttu muotoilu on tyylikkään ufomainen ja painoa on vaivaiset 340 grammaa. UE ROLL 2 on myös täysin vesitiivis (IPX7-sertifioitu). UE ROLL 2 onkin täydellinen matkakumppani missä tahansa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Drippy UE ROLL 2 on rajoitetusti saatavana suoraan Ultimate Earsin omasta verkkokaupasta 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.ultimateears.com/fi-fi/store/ueroll2#drippy
http://bit.ly/1WbHgg2 (tuotekuvia)

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.