Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkisti monikosketusta tukevalla ohjauslevyllä varustetun Lapdesk-alustan.

n600lifestyle

Logitech Touch Lapdesk N600 on kannettaville tietokoneille tarkoitettu sylialusta, jossa on ulosvedettävä viiden tuuman ohjauslevy. Sillä on helppo osoittaa, rullata ja pyyhkäistä yhdellä, kahdella tai kolmella sormella kulloisenkin tarpeen mukaan.

”Käyttäjät tekevät kaikkensa suojautuakseen tietokoneensa polttavalta pohjalta. Tyyny lienee yleisin suojausyritys, mutta se voi tukkia tietokoneen ilmareiät”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Lapdesk-alustat suojaavat syliä tehokkaasti. Lisäksi monikosketusta tukeva ohjauslevy tuo lisää tehokkuutta ja mukavuutta tietokoneen käyttöön.”

Monikerroksinen ja lämpöeristetty Lapdesk-alusta suojaa käyttäjää kannettavan tietokoneen kuumuudelta. Käyttäjän on mukava surffata netissä, kun liukuesteet pitävät tietokoneen paikoillaan. Ohjauslevy hyödyntää pikkuruista Unifying-vastaanotinta, jota useat Logitechin näppäimistöt ja hiiret käyttävät. Se on niin pieni, että sen voi pitää kiinni tietokoneen usb-liitännässä koko ajan. Ohjauslevy toimii jopa kuusi kuukautta yksillä paristoilla.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Touch Lapdesk N600 tulee saataville kesäkuussa 69 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/notebook-products/cooling-pads/devices/touch-lapdesk-N600

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com