PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo hauskan ja vauhdikkaan Kung Fu Panda 2 -toimintapelin Kinect for Xbox 360-, PlayStation 3-, uDraw GameTablet for Wii- ja Nintendo DS-peliympäristöihin aivan leffaensi-illan aattona.

kfp2group

Kung Fu Panda 2 -pelissä päähenkilö Po elää unelmaansa Lohikäärmesoturina suojellen Rauhanlaaksoa yhdessä ystäviensä ja muiden kung fu -mestarien kanssa. Elon upeutta ja mukavuutta uhkaa kuitenkin ikävän vihulaisen ilmestyminen kuvioihin, jolla on suunnitelmana käyttää salaista asetta Kiinan valloittamiseen ja kung fun tuhoamiseen!

Kinect for Xbox 360 -peliversiossa pelaajasta tulee todellinen kung fu -mestari, sillä Pon iskuja, potkuja, väistöjä ja suojauksia ohjataan oman kehon liikkeillä. Näitä liikkeitä voi päästä harjoittelemaan tänä kesänä myös Linnanmäellä ja Viking Linen laivoilla, sillä Kung Fu Panda 2 on mukana molemmissa paikoissa osana Kinect-kesäesittelyjä.

uDraw GameTablet for Wii -peliversiossa pelaaja ohjaa Pon liikkeitä uDraw GameTablet -piirtolaudan avulla. Pelaaja voi myös muokata pelimaailmaansa värittämällä pelin aikana löytyviä asioita, jolloin näistä tulee osa pelin tarinaa. Mukana on myös väritettäviä sivuja ja minipelejä, joissa seikkailee elokuvassakin esiintyvä Po-vauva.

PlayStation 3- ja Nintendo DS -peliversioissa keskitytään kung fu -mestarien strategioihin ja taistellaan yli 40 eri pelitasolla. Hurjassa seikkailussa voi hyödyntää jännittäviä apuvälineitä kuten köysiä, katapultteja ja monia muita välineitä.

uDraw GameTablet
uDraw GameTablet -piirtolauta on täysin uudenlainen ja innovatiivinen THQ Inc:n kehittämä lisälaite Wii-pelikonsolille. Sitä on myyty runsaan kuuden kuukauden markkinoilla olon aikana jo huikeat 1,7 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Se toimii sekä piirto- että pelialustana useille erilaisille peleille ja muille ajanvieteohjelmille. Piirtolauta on valkoinen, ilahduttavan selkeästi muotoiltu Wii-lisälaite. Se on kooltaan hieman A4-paperiarkkia pienempi ja sitä on mukava pitää sylissä tai kädessä samalla, kun toisella kädellä käytetään alustaan liitettyä piirtokynää.

Saatavuus ja hinnoittelu
Kung Fu Panda 2 tulee saataville välittömästi Kinect for Xbox 360:lle, uDraw GameTablet for Wiille, PlayStation 3:lle ja Nintendo DS:lle 49,95, 39,95, 59,95 ja 44,95 euron kuluttajahintoihin. uDraw GameTablet for Wii on saatavana välittömästi 79,95 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.kungfupanda2videogame.com
www.worldofudraw.com

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.