Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti äärimmäisen kevyen, tehokkaan ja langattoman pelihiiren.

Alle 63 gramman painoinen Logitech G PRO X Superlight on uuden sukupolven langaton pelihiiri. Sen ytimessä toimii äärimmäisen tehokas HERO 25K -anturi, joka takaa tarkan hallittavuuden pelissä kuin pelissä. Pelihiiri onkin tehty ensisijaisesti laatua vaativille kilpapelaajille, joille keveys ja suorituskyky ovat kaikki kaikessa. Kokonaisuus on viimeistelty langattomalla LIGHTSPEED-teknologialla, jonka ansiosta hiiri toimii luotettavasti ja viiveettä.

”Tarkka tähtäys on huipputärkeää etenkin CS:GO:n kaltaisissa peleissä”, kommentoi Natus Vincere -pelitiimin Counter Strike: Global Offensive -ammattipelaaja Oleksandr ”s1mple” Kostyliev. ”Logitech G PRO X SUPERLIGHT -pelihiirellä voin pelata taitojeni huipulla ilman rajoituksia tai kompromisseja, ja mikä tärkeintä, ampumatta ohi.”

Logitech G PRO X Superlight laajentaa osaltaan korkeatasoista ja suosittua Logitech G PRO -pelioheislaitteiden valikoimaa, joka on tullut tutuksi monien ammattipelaajien valintana. Uutuushiiri sai tulikasteensa Astralis-joukkueen 12. kauden ESL PRO League -finaaliotteluissa ja G2-joukkueen voittaessa vuoden 2020 League of Legends -pelin Euroopan mestaruuden.

”Etsin aina täydellistä lisäystä kykyjeni parantamiseksi”, sanoi CLG-pelitiimin Valorant-ammattipelaaja Benita ”bENITA” Novshadian. ”Uusin PRO-pelihiiri on kevyt ja tarkka, joten voin keskittyä peliin ja tehtävään. Mikään ei pidättele minua!”

Logitech G PRO X Superlight -pelihiiri on suunniteltu suorituskyky etusijalla, mikä näkyy ja tuntuu hiiren keveydessä, toimintavarmuudessa ja energiatehokkuudessa. Kyseessä onkin Logitech G -malliston kevein ja nopein langaton PRO-pelihiiri. Langattomalla 2,4 gigahertsin taajuudella toimivaa hiirtä voi käyttää täyteen ladattuna jopa 70 tuntia. Hiiren isot ja liukkaat PTFE-jalakset takaavat keveän ja nopean liikkeen sekä huippuluokan hallittavuuden.

Huippuluokan HERO 25K -liikeanturi kykenee jopa 25 600 dpi-arvon tarkkuuteen ja on näin alan ensimmäinen anturi, joka kykenee tunnistamaan alle mikrometrin liikkeen. Tämä on saavutettu ilman tasoitusta, vääristymää tai epätarkkuutta. Hiiren älykäs virrankäyttöjärjestelmä osaa myös automaattisesti säätää anturin tarkkuutta käytön mukaan, mikä entisestään vähentää virrankulutusta.

”Logitech G PRO X Superlight -pelihiiren kanssa haastoimme itsemme toden teolla ja yhdistimme monta ainutlaatuista teknistä innovaatiota toisiinsa. Tuomalla HERO 25K -anturin, langattoman LIGHTSPEED-lähetystekniikan ja äärimmäisen keveyden yhteen, loimme jotain ainutlaatuista”, kommentoi tuotepäällikkö Chris Pate. ”Kansainvälisten ammattipelaajien kisakäytössä testaama pelihiiri on esimerkki äärimmäisestä suorituskyvystä.”

Hinta ja saatavuus
Logitech G PRO X Superlight -pelihiiri tulee myyntiin mustana ja valkoisena 149 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/fi-fi/products/gaming-mice/pro-x-superlight-wireless-mouse.910-005881.html
https://youtu.be/x0TyUI4gh0c (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/3dP5PMPU9FQ (esittelyvideo 2)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhrs8ucsXGuv2Pl8txQ?e=ekhgZX (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.