PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Farming Simulator 19 Premium Edition on nyt julkaistu alppimaisemiin keskittyvän lisäosan siivittämänä.

Huippusuosittu maanviljelypeli Farming Simulator 19 on laajentunut upeisiin alppimaisemiin vasta julkaistun Alpine Farming -lisäosan ja Farming Simulator 19 Premium Edition -pelijulkaisun myötä. Lisäosa vie pelaajat pois laakeilta ja alavilta pelloilta, ja tarjoaa viljeltävää aiempaa korkeammilla lakeuksilla. Samalla lisäosa tuo mukanaan uuden pelikartan sekä uusia työkonemerkkejä ja ajoneuvoja.

Yli 30 uutta ajoneuvoa ja työkonetta on tehty erityisesti vuoristoviljelyn tarpeisiin ja vaatimuksiin. Uusia merkkejä ja malleja ovat muun muassa Aebi CC 66 -niittokone ja SIP FAVORIT 254 -haravakone sekä itävaltalaisen Pöttingerin monet laitteet. Lisäksi ajettavaksi tulee LINDNER UNITRAC 122 LDRIVE -monitoimikone, STÖCKL MISTRAL 3400 SR -lannoitelevitin, AGRAR ADF 3200 -lannoitesäiliö ja LÜÖND SWISS-ELITE S31 -pyöräkuormaaja. Erikoisuutena mukaan tulevat myös uudet Rigitrac-sähkötraktorit ensimmäistä kertaa pelisarjassa.

Pelin lisäosan uuden julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/rv51lv048jU.

Farming Simulator 19 -maatilasimulaatio on alansa kattavin ja monipuolisin pelikokemus. Se sisältää kaikkine lisäosineen lähes 500 erilaista työkonetta ja kulkuneuvoa, joilla työstää omaa maatilaansa. Näihin lukeutuvat erilaiset niitto- ja kylvökoneet, traktorit, karjankuljetusajoneuvot, paalaimet sekä monet erikoiskulkuneuvot. Erilaiset viljelyskasvit, metsä ja eläimet vaativat hoitoa, aikaa ja rahaa, mikäli mielii saada maatilastaan kukoistavan ja menestyvän. Ahkera työ ja ahkerointi palkitaan rahalla, jolloin oman tilan laajentaminen ja monipuolistaminen helpottuu merkittävästi. Ympäröivä kaupunki tarjoaa tekemistä ja näkemistä, ja yhteistyötilassa kavereiden kanssa pelaamisesta tulee hauskaa moninpelaamista. Pelin valtava laite- ja kulkuneuvovalikoima kattaa tunnettuja merkkejä kautta maailman. Näitä ovat esimerkiksi John Deere, Case IH, New Holland, CLAAS, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone ja Deutz-Fahr. Lisäksi mukana on runsaasti pienempiä tuntemattomia merkkejä erilaisine työkoneineen ja erikoislaitteineen. Erilaisten pelilaajennusten myötä peli tarjoaa helposti pelattavaa jopa kymmeniksi tunneiksi.

Alpine Farming -lisäosa ja Farming Simulator 19 Premium Edition on julkaistu sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäosa sisältyy pelin kausipassiin, joten sen omistajat saavat Alppien laajennuksen ilman erillistä maksua. Erikseen hankittuna lisäosa maksaa 19,99 euroa. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://bit.ly/3eMo4Rw (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.