Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkisti matkakäyttöön Full HD -webbikameran, joka sopii erittäin laadukkaaseen videotallennukseen tai laadukkaisiin videopuheluihin.

c615

Logitech HD Webcam C615 sopii sekä PC- että Mac-tietokoneille. Webbikameran jalusta taittuu pieneen tilaan ja se myös kääntyy 360 astetta itsensä ympäri, jolloin kuvattava kohde löytyy helposti sijaitsi se missä tahansa. Jalustassa on myös paikka standardin mukaiselle kolmijalalle. Kamerassa on 90 senttimetrin kaapeli ja samanpituinen jatkokaapeli. Sisäinen mikrofoni toistaa puheäänen laadukkaasti ja poistaa taustamelun puheluiden aikana.

Logitech HD Webcam C615:llä voi ottaa helposti yhteyttä ystäviin, perheeseen ja kollegoihin. Videopuhelut onnistuvat HD 720p -laadulla Skypen, FaceTime for Macin, Logitech Vid HD:n ja Windows Live Messengerin kanssa.

Kameralla voi tallentaa erittäin laadukkaita Full HD 1080p -teräväpiirtovideoita ja 8 megapikselin ohjelmistolla parannettuja valokuvia. Ne voi myös tallentaa näppäimen painalluksella Facebookiin, YouTubeen ja Twitteriin. Lisäksi Logitech Fluid Crystal -teknologian ansiosta videokuva on sulavaa, valokuvat teräviä ja värit rikkaita. Kamerassa on myös automaattinen kohdistus, joka takaa kuvan terävyyden myös lähietäisyydellä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech HD Webcam C615 tulee saataville syyskuussa 79 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/webcam-communications/webcams/devices/hd-webcam-c615

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com