16.6.2011 – Verkkolevyjen kuluttajamarkkinoiden johtaja, Buffalo Technology (www.buffalotech.com) on julkaissut yrityskäyttöön sopivat Intel-pohjaiset TeraStation Pro -verkkotallennusratkaisut. Ensimmäistä kertaa Buffalo tuo markkinoille NAS-verkkolevyjä, joissa on kuusi tai kahdeksan kiintolevyä.

tspro

Buffalo TeraStation Pro -tuoteperhe sisältää kahden, neljän, kuuden ja kahdeksan kiintolevyn mallit. Neljän kiintolevyn malli on saatavana myös 17 tuuman 1U-kehikkoversiona. Tallennuskapasiteetit vaihtelevat 2 ja 16 teratavun välillä.

Ensimmäistä kertaa Buffalo tuo markkinoille NAS-verkkotallennusratkaisuja, joissa hyödynnetään kaksiytimisen Intel Atom D510 -prosessorin tehokkuutta. Tehokas prosessori yhdessä kahden gigatavun keskusmuistin kanssa nostaa TeraStation-verkkolevyjen nopeuden täysin uudelle tasolle. TeraStation Pro kykenee suorittamaan useita palveluja yhtä aikaa erittäin tehokkaasti. Esimerkiksi tietokannan replikointi ja virusten etsiminen eivät hidasta samanaikaista tiedostojen kopioimista.

”Buffalo osoittaa olevansa NAS-verkkolevyjen markkinajohtaja tarjoamalla kaikkein kattavimman tuotevalikoiman”, kommentoi Buffalon Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson. ”Olemme iloisia voidessamme tarjota TeraStation Pro -malliston myötä tuotteita myös suuryrityksille. Verkkotallennusratkaisumme ovat valmiita, nopeasti käyttöönotettavia ja helposti hallittavia kokonaisuuksia.”

TeraStation Pro -verkkotallennusratkaisut voidaan määritellä levymäärästä riippuen RAID 0-, 1-, 5-, 6-, 10-, 50-, 51-, 60-, 61- ja Standard-tiloihin, minkä ansiosta ne ovat erittäin luotettavia. Kuuden ja kahdeksan kiintolevyn mallit toimitetaan RAID 6 -tilassa, jolloin järjestelmä toipuu jopa kahden kiintolevyn yhtäaikaisesta rikkoutumisesta. Lisäksi kahden, neljän ja kuuden kiintolevyn malleissa on kaksi huippunopeaa USB 3.0 -liitäntää ja kaksi tavallista USB 2.0 -liitäntää, jolloin tallennuskapasiteettia voidaan entisestään kasvattaa tai tiedot voidaan varmistaa ulkoisille kiintolevyille. Kahdeksan kiintolevyn mallissa on kaksi tavallista USB 2.0 -liitäntää.

TeraStation Pro tukee Active Directory -hakemistopalvelua ja Apple TimeMachine -varmistusohjelmistoa. Lisäksi laitteessa on sisäinen DLNA-mediapalvelin, BitTorrent-sovellus, tulostinpalvelin ja iTunes-integrointi. Buffalon Web Access -etäkäyttötoiminto mahdollistaa kaikkiin tärkeisiin tiedostoihin pääsyn myös yritysverkon ulkopuolelta tietokoneiden webbiselaimilla sekä Android- ja iOS-mobiililaitteilla niiden omilla sovelluksillaan.

TeraStation Pron mukana toimitetaan kymmenen (10) NovaBACKUP Business Essentials -ohjelmistolisenssiä. Se mahdollistaa täydellisen tiedonvarmistuksen pienille ja keskisuurille yrityksille, joille digitaalisten materiaalien suojaus on elinehto. Ohjelmisto tukee Windows XP-, Vista- ja 7 -käyttöjärjestelmien lisäksi myös Windows Serverin (2003 & 2008), Exchange Serverin ja SQL-tietokantojen varmistuksia.

TeraStation Pron virransäästöominaisuuksien ansiosta yritykset voivat vähentää ympäristörasitusta. Laite käynnistää ja sammuttaa itsensä yhdessä muiden laitteiden kanssa, joten virrankulutusta voidaan vähentää jopa 66 prosenttia.

Saatavuus ja hinnoittelu
TeraStation Pro -verkkotallennusratkaisut ovat saatavana välittömästi ja niiden suositushinnat alkavat kahden kiintolevyn ja kahden teratavun mallin 590 eurosta päättyen kahdeksan kiintolevyn ja 16 teratavun mallin 3 300 euroon. Kaikki Buffalon verkkotallennusratkaisut toimitetaan aina valmiiksi testatuilla kiintolevyillä. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
www.buffalo-technology.com/products/network-storage/terastation/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.