Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin langattoman monitoimihiiren, jolla voi ohjata kolmea eri laitetta jopa kahden vuoden ajan vain yhdellä paristolla.

M720

Yhä useampi käyttää työssään tai vapaa-ajallaan useampaa tietokonetta ja älylaitetta rinnakkain. Logitech M720 Triathlon Multi-Device Mouse on kätevä ja langaton monitoimihiiri, joka voidaan parittaa yhtäaikaisesti jopa kolmen eri laitteen kanssa. Langaton yhdistäminen onnistuu sekä mukana tulevalla Logitech Unifying -vastaanottimella että Bluetooth-yhteyden kautta.

Yhteyttä eri laitteiden välillä voidaan helposti vaihtaa pelkällä napinpainalluksella. Logitech M720 toimii myös useiden käyttöjärjestelmien kanssa. Näihin lukeutuvat Windows, Mac OS, Chrome OS, Android ja Linux.

”Jopa 85 prosenttia ihmisistä käyttää useampaa laitetta tai käyttöjärjestelmää työssään”, kommentoi Logitechin brändijohtaja Anatoliy Polyanker. ”Logitech M720 on luotu monilaiteympäristöön ja näin se tehostaa työtä, kun eri laitteiden välillä voidaan siirtyä helposti ja nopeasti.”

Miellyttävästi muotoiltu Logitech M720 on varustettu huippunopealla vierityspainikkeella. Lisäksi hiiren kaikki painikkeet on suunniteltu kestämään jopa 10 miljoonaa painalluskertaa. Myös hiiren paristonkesto on huippuluokkaa, sillä yhdestä AA-sormiparistosta riittää virtaa jopa kahden vuoden käyttöön.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech M720 Triathlon Multi-Device Mouse tulee myyntiin syyskuussa 79 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/12524
http://bit.ly/2bzL4HG (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.