Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) on julkistanut kolmet langattomat kaiuttimet laadukkaaseen musiikin kuunteluun kotona.

t4_1

Creative T4 Wireless Signature Series
Creative T4 Wireless on täydellinen kaiutinjärjestelmä kodin huippuluokan äänentoistoon. Kaksi satelliittikaiutinta tarjoaa tarkan ja laadukkaan äänentoiston korkealuokkaisten alumiinielementtien ansiosta. Satelliittikaiuttimien äänentoisto sulautuu tasapainoisesti kolmen elementin Creative SLAM -bassovahvistimen (Symmetrically Loaded Acoustic Module) toistamiin jykeviin mataliin ääniin.

Bluetooth-yhteyttä hyödyntävien langattomien pöytäkaiuttimien käyttö on entistä vaivattomampaa NFC-tekniikan (near-field communications) ansiosta. Kaiuttimet on helppo yhdistää yhteensopivaan älypuhelimeen tai tablettilaitteeseen vain laitteita toisiinsa koskettamalla. Näin langaton yhteys muodostuu välittömästi ilman hankalaa asetusten säätämistä.

Kaiuttimien aptX- ja AAC-pakkauksenhallinnan ansiosta käyttäjät voivat nauttia tavallisia Bluetooth-laitteita laadukkaammasta langattomasta äänentoistosta käytettäessä niitä yhteensopivien äänilaitteiden, kuten uusimpien älypuhelimien kanssa.

Järjestelmää voi käyttää myös laadukkaana langallisena kaiutinratkaisuna. Bassovahvistimen selkeässä takapaneelissa on optinen sisääntulo televisioita, kotiteatterijärjestelmiä ja pelikonsoleita varten. Lisäksi järjestelmästä löytyy RCA-sisääntulo, lisäliitäntä kannettaville soittimille ja kuulokeliitäntä yksityiseen kuunteluun. Kaiutinjärjestelmää voi ohjata langattomalla ja langallisella kaukosäätimellä.

Creative T30 Wireless Signature Series
Creative T30 Wireless -stereokaiuttimet tuovat huippuluokan äänentoiston työpöydälle. Molemmissa kaiuttimissa on kudotuilla lasikuitukartioilla varustetut keskialueen elementit ja silkkikankainen kalottityyppinen diskanttielementti. Näiden korkealuokkaisten komponenttien ansiosta äänentoisto on täyteläinen ja äänimaailma on tasapainoinen. Tätä tukee lisäksi Creative BasXPort™-teknologia, joka parantaa bassotoistoa.

Kaiuttimissa hyödynnetään Bluetooth-yhteyttä ja NFC-tekniikkaa helppoa langatonta yhteyttä varten. Kaiuttimien aptX-pakkauksenhallinta mahdollistaa tavallisia Bluetooth-kaiuttimia laadukkaamman äänentoiston. Lisäksi kaiuttimissa on linjaliitäntä muita äänilähteitä varten ja kuulokeliitäntä yksityiseen kuunteluun.

Creative T15 Wireless
Creative T15 Wireless -stereokaiuttimet toistavat korkealaatuista ääntä kompaktissa koossa. Erilliset diskantti- ja keskialueen kaiutinelementit selkeyttävät äänentoistoa ja BasXPort-teknologia tehostaa bassoäänien jykevyyttä. Langaton Bluetooth-yhteys liittää kaiuttimet älypuhelimiin ja tablettilaitteisiin. Lisäksi kaiuttimissa on linjaliitäntä muita äänilähteitä varten ja kuulokeliitäntä yksityiseen kuunteluun.

Hinta ja saatavuus
Creative T4 Wireless-, Creative T30 Wireless- ja Creative T15 Wireless -kaiuttimet tulevat saataville lokakuussa 299, 129 ja 69 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://fi.creative.com/p/speakers/
http://bit.ly/1bGwmYq (tuotekuvia)

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista viihdettä palkituilla äänentoistoratkaisuilla, monipuolisilla kaiuttimilla, kuulokkeilla ja kannettavilla medialaitteilla. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com