Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin kaikkien aikojen kehittyneimmän matkahiiren, joka toimii siellä missä sinäkin.

MXAnywhere2

Langaton Logitech MX Anywhere 2 -matkahiiri toimii tarkasti millä tahansa alustalla – myös heijastavilla lasipinnoilla. Siitä pitää huolen Logitechin ainutlaatuinen Darkfield Laser -sensoritekniikka. Lisäksi linjakas muotoilu yhdistettynä hiiren kumipintaan ja pieneen kokoon mahdollistavat töiden tekemisen kaikkialla.

”Logitech MX Anywhere 2 on ylistetyn MX Master -hiiren matkaversio, jossa yhdistyvät paras liitettävyys, pieni koko ja käyttömukavuus”, kommentoi Logitechin tietokonetarvikkeiden johtaja Charlotte Johs. ”Se on suunniteltu toimimaan missä tahansa haluat tehdä töitä ja se on ylivoimaisesti monipuolisin matkahiiremme.”

Logitech MX Anywhere 2 voidaan helposti liittää Windows- tai Mac-tietokoneisiin langattomasti Pico Unifying -vastaanottimen avulla tai Bluetooth Smart -teknologiaa hyödyntäen. Hiiri voidaan kytkeä yhtä aikaa jopa kolmeen eri laitteeseen, joten samalla hiirellä työskentely onnistuu vaikkapa pöytätietokoneen, kannettavan tietokoneen ja tablettilaitteen kanssa. Helpon Logitech Easy-Switch -painikkeen avulla hallittavaa laitetta voidaan vaihtaa vain yhdellä painalluksella.

Hiiren vapaasti rullaava vierityspainike mahdollistaa nopean rullaamisen pitkienkin blogikirjoitusten ja sosiaalisten palvelujen uutisvirtojen läpi. Nappia painamalla rullauksen voi palauttaa tarkaksi ja hitaammaksi.

Matkahiiren ominaisuuksia voidaan räätälöidä Logitech Options -ohjelmistolla ja hiirellä voidaan käyttää Mac-tietokoneiden eleohjausliikkeitä. Ladattavalla akulla varustettu matkahiiri toimii täydellä latauksella jopa kaksi kuukautta. Akku myös latautuu nopeasti, sillä yhden minuutin latauksella hiiri toimii jopa kaksi tuntia.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse tulee saataville heinäkuun aikana 89 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/mx-anywhere2?crid=7
http://bit.ly/1I7DLuv (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.