Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti kahdet korkeatasoiset pelikuulokkeet, jotka sopivat pelaamiseen ohella erinomaisesti musiikinkuunteluun ja muuhun viihteeseen.

G933 BTY4_white

Twiittaa klikkaamalla (kysyy vielä vahvistuksen):
”@LogitechG julkaisi monikanavaisia pelikuulokkeita! Lisätietoja netissä: http://gaming.logitech.com/fi-fi/gaming-headsets”

”Päätimme haastaa oman audiotiimiimme suunnittelemaan huipputason pelikuulokkeet, koska sellaisia on markkinoilla todella vähän”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai. ”Olen itse sekä pelaaja että muusikko ja olen todella innoissani näistä kuulokkeista.”

Logitechin äänentoistoyksikkö on toiminut yli 25 vuoden ajan erilaisten kaiuttimien ja kuulokkeiden parissa. Nyt tätä kokemusta hyödynnetään sekä pelaamisen että musiikin ehdoilla suunnitelluissa pelikuulokkeissa. Pro-G-kaiutinelementeillä varustetut pelikuulokkeet, Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset ja Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset, on luotu vastaamaan pelaajien odotuksiin myös käyttäjäkohtaisen räätälöinnin suhteen.

Sekä pelikuulokkeiden kolme pikapainiketta että yli 16 miljoonan värin RGB-taustavalaistus voidaan määritellä omien tarpeiden mukaan. Myös kuulokkeiden kuoret ovat irrotettavissa, jotta niitä voi muokata oman makunsa mukaisesti. Kun käytössä on Logitech Gaming Software -ohjelmisto, taajuuskorjaimen ja äänenlaadun asetukset voidaan tallentaa tietokoneelle käyttäjäprofiilikohtaisesti.

Logitechin Pro-G-kaiutinelementit on valmistettu korkealaatuisesta hybridimateriaalista, joka tyydyttää korkeaa äänenlaatua vaativan hifistinkin laatuvaatimukset. Riippumatta siitä kuunnellaanko kuulokkeilla musiikkia vai peliääniä, Logitech G933- ja G633-pelikuulokkeet toistavat äänet tarkasti ja erottelukykyisesti. Molemmat kuulokemallit ovat myös kaikkien aikojen ensimmäiset pelikuulokkeet, jotka tarjoavat Dolby- ja DTS Headphone:X2 -tilaäänet pelaajille.

DTS Headphone:X- ja Dolby-tekniikoiden ansiosta pelaajat ja musiikkifanit ovat entistä lähempänä studiotason äänentoistoa. Molemmat kuulokemallit tukevat 7.1-monikanavaisia tilaääniä ja sisältävät kattavan määrän säätöjä äänentoistolle.

Logitech G933- ja G633-pelikuulokkeet ovat yhteensopivia PC-tietokoneiden, älypuhelinten ja pelikonsolien kanssa, mukaan lukien PlayStation 4 ja Xbox One. Logitech G633-kuulokkeissa on USB- ja analogiliitännät, joita voidaan käyttää myös yhtäaikaisesti. Logitech G933-kuulokkeissa on kaksi analogista liitäntää ja langaton USB-sovitin, joten pelikuulokkeita voidaan käyttää yhtäaikaisesti jopa kolmen eri laitteen kanssa. Pelikuulokkeita voidaan käyttää yhtäaikaisesti vaikkapa puhelimen kanssa peliä keskeyttämättä.

Logitech G933 on myös yhteensopiva kotiteatterijärjestelmien kanssa (USB- ja RCA-liitännän kautta), joten se soveltuu erinomaisesti myös elokuvien ja muiden videoiden langattomaan äänentoistoon.

Logitech G633 -pelikuulokkeet tarjoavat perinteisen langallisen kuunteluelämyksen, kun taas Logitech G933 -pelikuulokkeita voidaan käyttää myös langattomasti. Vaihtoehtoisesti Logitech G933 toimii myös USB- tai 3,5 millin stereokaapelilla ilman paristoja.

Kokonaisuus on viimeistelty taustamelua vaimentavalla mikrofonilla, joka voidaan taittaa pois tieltä, kun sitä ei käytetä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset ja Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset tulevat myyntiin syyskuussa 219 ja 189 euron suositushinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/gaming-headsets
http://bit.ly/1hgGb48 (tuotekuvia)
https://youtu.be/GCXQd_10yxI (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.