Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti langattoman hiiren ja näppäimistön, jotka voidaan liittää lähes mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen helposti ja langattomasti.

M535_K380

Twiittaa klikkaamalla (kysyy vielä vahvistuksen):
”@Logitech julkaisi langattoman hiiren ja näppäimistön, jotka tuovat vapauden luovaan työhän! Lisätietoja: http://www.logitech.com”

”Elämme luovuuden aikakautta, jossa jokainen voi luoda ja julkaista sisältöä lähes missä vain ja millä laitteella tahansa”, kommentoi Logitechin PC-lisälaitteiden kehitysjohtaja Charlotte Johs. ”Verkkoyhteyksien takia emme ole samalla tavalla sidottuja työskentelemään toimistolla tai konttoreissa kuin ennen. Oma sohva, terassi tai vaikka kahvila voivat toimia luovana työtilana. Logitechin langattomat Bluetooth-laitteet tuovat vapautta luovaan työhön missä vain.”

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard
Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard on Bluetooth-näppäimistö, joka voidaan vaivatta liittää tietokoneeseen, älypuhelimeen ja tablettilaitteeseen. Laitteiden välillä voidaan helposti vaihtaa EasySwitch-painikkeella, joten usean laitteen yhtäaikainen käyttö sujuu helposti. Näppäimistö tunnistaa käytettävän laitteen automaattisesti, joten erilaiset pikakomennot ja erikoisnäppäimet toimivat moitteetta myös laitteen vaihtuessa. Kahdesta mukana tulevasta AAA-paristosta riittää virtaa jopa kahdeksi vuodeksi. Näppäimistöä on saatavana harmaana ja sinisenä.

Logitech M535 Bluetooth Mouse
Logitech M535 Bluetooth Mouse on langaton Bluetooth-hiiri, jolla työskentely onnistuu missä tahansa. Sen tarkka optinen anturi toimii lähes millä alustalla tahansa. Tämän ansiosta pienikokoinen hiiri soveltuu erinomaisesti liikkuvaan käyttöön. Hiiren painikkeet ovat ohjelmoitavissa omien tarpeiden mukaan ja sen tarkka vieritysrulla toimii myös sivusuuntaan. Lisäksi hiiren eleohjauksella voidaan avata Mac-tietokoneiden Mission Control tai Windows 10 -käyttöjärjestelmän tehtävänäkymä. Kumipäällysteen ansiosta hiiri pysyy hyvin kädessä. Virtaa hiirelle riittää yhdestä AA-paristosta jopa kymmeneksi kuukaudeksi. Värivaihtoehtoja ovat sininen ja harmaa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard ja M535 Bluetooth Mouse tulevat saataville syys- ja lokakuun aikana 49 ja 39 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/multi-device-keyboard-k380
http://www.logitech.com/fi-fi/product/bluetooth-mouse-m535
http://bit.ly/1KrwcGs (tuotekuvia)
https://youtu.be/8Accd5IU9no (Logitech K380 -esittelyvideo)
https://youtu.be/vwyMNy1gQ9w (Logitech M535 -esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.