Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo apua kaarevien televisioiden sijoitteluun Vogel’sin muotoilupalkintoja voittaneilla kiinnitysratkaisuilla.

NEXT_7345

Kaarevat taulutelevisiot ovat tätä päivää ja yleistymässä nopeasti. Yhä useampi televisiovalmistaja on panostanut katseluelämystä parantavaan kaarevaan näyttöön etenkin isompien televisiomallien saralla.

Kaarevat televisiot tarjoavat niin televisionkatselussa kuin pelaamisessakin entistä vangitsevamman katselukokemuksen näytön reunojen kaareutuessa ikään kuin katsojan sivuille. Kaarevat näytöt korostavat oikean katselupaikan tärkeyttä, sillä vain keskeltä katsottuna kaarevan televisioruudun vaikutus on kaikkein vaikuttavin ja tehokkain. Television kääntäminen katsojaa kohden onnistuu helpoiten tukevalla ja helposti liikuteltavalla seinäkiinnityksellä.

Hollantilainen Vogel’s tunnetaan monista erilaisista kiinnitysratkaisuistaan, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja vaivaton käytettävyys upeasti toisiinsa. Kaareville televisioille löytyy useita eri seinäkiinnitysratkaisuja.

Vogel’s DesignMount NEXT 7345 -seinäteline on vankkatekoinen ja tyylikäs ratkaisu sekä kaareville että tavallisille taulutelevisioille. Kevyesti ja vaivatta eri käyttökulmiin käännettävä seinäteline onkin yksi Vogel’sin suosituimmista malleista. Seinäkiinnitys on kätevä myös sisustusta ajatellen jättäessään enemmän tilaa huonekaluille.

Vogel’s THIN 345 on kaikenlaisille taulutelevisiolle suunniteltu äärimmäisen ohut seinäkiinnitys, joka taittuu tarvittaessa todella pieneen tilaan. Integroidun vesivaa’an avulla suoraan asennus onnistuu takuuvarmasti.

Vogel’s THIN 325 on äärimmäisen ohut seinäkiinnitys 32 – 55 tuuman taulutelevisioille. Vankan ja kevytrakenteisen kiinnitysratkaisun avulla televisio voidaan helposti kääntää juuri itselle sopivaan katselukulmaan.

Saatavuus ja hinnoittelu
Vogel’s DesignMount NEXT 7345, THIN 345 ja THIN 325 ovat saatavilla 459, 299 ja 249 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=s%3Avogel%27s%3Avogel%27s%24
www.vogels.com/en-fi/c/tv-brackets-tv-floor-stands
www.youtube.com/VogelsExperience (esittelyvideoita)
http://bit.ly/1POWCkj (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Vogel’s
Hollantilainen Vogel’s käynnistyi henkilökohtaisesta intohimosta ja täydellisyydentavoittelusta. Se kehittyi myöhemmin menestyväksi kansainväliseksi yritykseksi tarjoamalla korkealaatuisia audio-, video- ja multimedialaitteiden telineitä ja kiinnitystarvikkeita. Vogel’s-tuotteissa yhdistyvät joustava käytännöllisyys, toimivuus ja tyylikäs muotoilu. Vogel’s on vuodesta 1973 lähtien tuottanut arvostettuja ja palkittuja tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Nykyään Vogel’s on maailmankuulu korkealaatuisista kiinnitysratkaisuista sekä LCD-, plasma- ja LED-televisioille, audio- ja videotuotteille että tablettilaitteille. Vogel’s-tuotteet on luotu tuomaan lisämukavuutta jokapäiväiseen elämään. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.