Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti useimmille tietokonepelaajille sopivan Prodigy-malliston.

Prodigy

Yhdenmukaista muotokieltä seuraavaan Prodigy-mallistoon kuuluu kaksi pelihiirtä, pelinäppäimistö ja pelikuulokkeet. Niistä saa yhdessä erinomaisen päivityspaketin, jolla tietokonepelaaja voi kerralla päivittää koko peliarsenaalinsa kohtuuhintaan.

”Me suorastaan rakastamme tosipelaajille luotujen tuotteiden suunnittelua, emmekä ikinä luovu siitä”, kommentoi Logitechin pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai. ”Pelien kuitenkin tarjotessa viihdettä yhä laajemmalle yleisölle, me haluamme ottaa huomioon kaikenlaiset pelaajat. Logitech G Prodigy -mallisto tuo pelikäyttöön suunnitellut teknologiamme kaikenlaisten pelaajien käyttöön.”

Logitech G403 Prodigy -pelihiiret
Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse ja Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse ovat pelikäyttöön suunniteltuja hiiriä. Niiden kevyt rakenne ja ergonominen muotoilu soveltuvat erinomaisesti pitkiin pelisessioihin. Hiirten kumipinnoitteet takaavat hyvän pidon ja mukaan sisältyvät 10 gramman lisäpainot tuovat mukautuvuutta pelaajakohtaisiin tarpeisiin.

Langaton Logitech G403 Prodigy Wireless ja langallinen Logitech G403 Prodigy ovat huippunopeita hiiriä. Nopeus on peräti kahdeksankertainen tavallisiin hiiriin verrattuna. Se puolestaan takaa entistä paremman hallittavuuden peleissä. Hiirten herkät pääpainikkeet vaativat vain keveän painalluksen, joka osaltaan nopeuttaa reagointia pelin tapahtumiin.

Molemmat hiiret hyödyntävät äärimmäisen tarkkaa, peliammattilaistenkin suosimaa PMW3366-anturia. Se välittää hiiren jokaisen liikkeen tarkasti ja virheettömästi. Molemmat hiiret toimivat halutessaan ilman erillistä ohjelmistoa. Ilmaiseksi ladattavalla LGS-ohjelmistolla hiiren tarkkuutta, valaistusta ja DPI-arvoa voidaan säätää halutun mukaiseksi.

Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse hyödyntää Logitech G900 Chaos Spectrum -pelihiirestä tuttua energiatehokasta langatonta 2,4 gigahertsin lähetystekniikkaa. Sen ja yhden millisekunnin raportointinopeuden ansiosta hiiri toimii käytännössä täysin viiveettä ja on suorituskykyisempi kuin kilpailijoiden langalliset ja langattomat hiiret.

Logitech G213 Prodigy RGB -pelinäppäimistö
Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard on matala, tyylikäs ja roiskesuojattu pelinäppäimistö. Sen kestävä rakenne ja miellyttävä muotoilu tekevät siitä ihanteellisen pelikäytössä. Yhdysrakenteisen rannetuen ansiosta kädet eivät väsy pitkissäkään pelisessioissa.

Pelinäppäimistön painikkeet antavat välittömän painallusvasteen ja ovat käytössä jopa neljä kertaa perinteistä näppäimistöä nopeammat. Lisäksi näppäimistö ehkäisee haamupainallukset, joten monimutkaisetkin näppäilykuviot onnistuvat varmasti ja tarkasti pelaajan tarpeiden mukaisesti.

Erilaisia värivalaistusvaihtoehtoja löytyy viisi ja ne hyödyntävät jopa 16,8 miljoonan värin palettia. Väriprofiileja voi valita esimerkiksi pelikohtaisesti tai vaikkapa synkronoidusti muiden Logitech G -tuotteiden kanssa LGS-ohjelmiston avulla. Näppäinvalot näkyvät tarkasti näppäinkohtaisesti ja näin pelinäppäimistön käyttö onnistuu hyvin myös pimeässä.

Pelinäppäimistö on viimeistelty erillisillä mediapainikkeilla, joilla onnistuu musiikin toistaminen, pysäyttäminen sekä äänenvoimakkuuden säätäminen.

Logitech G231 Prodigy -pelikuulokkeet
Logitech G231 Prodigy -pelikuulokkeissa on 40 millimetrin neodyymielementit, jotka on suunniteltu tietokone- ja konsolipelaamiseen. Kirkasta ja tarkkaa stereoääntä toistavissa pelikuulokkeissa on pehmeät korvakupit. Niiden ja keveän pantarakenteen ansiosta kuulokkeita on miellyttävä käyttää tuntikausienkin pelaamiseen päätä tai niskaa väsyttämättä. Lisäksi kuulokkeiden kangaspinnoite on irrotettava ja voidaan pestä erikseen.

Pelikuulokkeiden sankamikrofoni toistaa ääntä kristallinkirkkaasti ja soveltuu erinomaisesti vaikkapa verkkopeleissä keskustelemiseen. Mikrofonin sangan asentoa voi helposti säätää suun eteen tai vaikkapa kuulokkeiden sivuille tarpeiden mukaisesti.

Kuulokkeiden äänenvoimakkuuden säädin ja mikrofonin mykistys on sijoitettu kätevästi pelikuulokkeiden johtoon.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse, Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse, Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard ja Logitech G231 Prodigy Gaming Headset tulevat myyntiin syyskuussa 139, 79, 89 ja 69 euron suositushinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com
http://bit.ly/2bXwQyh (tuotekuvia & esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.