Northern Game Summit on pelikonferenssi alan ammattilaisille. Se järjestetään Kajaanissa 6. ja 7. lokakuuta 2016. Tässä vuosittaisessa tapahtumassa verkottuvat niin pelialan tulokkaat kuin ammattilaisetkin.

NGS-logo
Northern Game Summit juhlii viidettä vuottaan tarjoamalla rennon ja intiimin ympäristön pelinkehittäjien tapaamiseen, seurusteluun ja ideoiden jakamiseen. Kehittäjät, sijoittajat, julkaisijat ja monet muut pelialan ammattilaiset pääsevät nauttimaan kauniista Kajaanista ja pelinkehittäjien kuumimmista juoruista. Northern Game Summit on ehdottomasti vuoden tärkeimpiä pelinkehittäjien tapahtumia!

Northern Game Summit järjestetään Kajaanissa, joka sijaitsee 550 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Konferenssipaikkana toimii paikallinen elokuvateatteri BioRex. Arkkitehtuuriltaankin merkittävästä rakennuksesta löytyy kaikki mitä tarvitaan menestyksekkääseen kahden päivän pelikonferenssiin.

Northern Game Summit on jaettu neljään osaan: DayZero, NGS Business Mixer, Bonus Stage Party ja itse päätapahtuma, joka järjestetään 6. ja 7. lokakuuta 2016. Päätapahtuma on jaettu viiteen polkuun, jotka ovat Design, VR, Art, Business ja Tech. Jokaisella polulla on loistavia puhujia ja upea tunnelma.

Northern Game Summitin pääbileet kulkevat nimellä Bonus Stage Party. Siellä voi nauttia hienosta seurasta, DJ:stä, ruuasta, avoimesta baarista ja muutamasta näyttelyosastosta. Nämä iltabileet järjestetään 6. lokakuuta Club 96 -yökerhossa.

Northern Game Summitin ennakkobileet puolestaan tunnetaan nimellä Business Mixer. Niiden aikana kaikki pelikonferenssiin osallistuvat voivat tutustua toisiinsa. Nämä ennakkobileet järjestetään 5. lokakuuta.

DayZero on Northern Game Summitin uusin tapahtuma. Se on tarkoitettu vain sponsoreille ja sijoittajille. DayZero järjestetään yhteistyössä ruotsalaisen Nordic Game Communityn kanssa 5. lokakuuta. Tapahtumassa järjestetään myös Game Discovery -kilpailu.

Northern Game Summitissa on upeita puhujia ympäri maailman. Yhdysvalloista on tulossa Jim Jiang (Senior Technical Artist at Blizzard), Romaniasta puolestaan Teddy Florea (Director of Business Development at Nordic Game), Ruotsista Nils Brolin (Acquisition Associate at Paradox) ja Saksasta Sarah Schadow (Product Manager at Wooga).

Tämän vuoden paneelikeskustelussa pääaiheena on pelien julkaisijat ja mitä he voivat tehdä pelialan hyväksi. Erityisesti julkaisukumppania hakevien pelinkehittäjien on syytä tulla kuuntelemaan panelisteja.

Northern Game Summitilla on myös maailman parhaat kumppanit, joita ilman ei pelikonferenssia voisi järjestää. Tämän vuoden pääsponsoreita ovat Fingersoft, Supercell ja Kainuun Etu.

Lisätietoja kaikkeen Northern Game Summitiin liittyvästä löytyy osoitteesta www.northerngamesummit.org.

Yhteyshenkilö medialle on Suvi-Pauliina Peräsarka, suvi-pauliinaperasarka@kamk.fi

Kuvia ja logo on ladattavissa osoitteesta http://bit.ly/2bOkObo.