Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti ammattitason Logitech G PRO -pelikuulokkeet vaativaan elektronisen urheilun (esports) äänentoistoon.

Logitech G PRO -pelikuulokkeet on luotu ensisijaisesti e-urheilijoiden vaatimukset täyttäviksi, joten kuulokkeet ovat oivallinen valinta kaikenlaiseen kilpailulliseen pelaamiseen tasosta riippumatta. Logitech G PRO -malliston uusimpana tulokkaana PRO-kuulokkeet täydentävät pelilaitevalikoimaa oivallisesti. Kevytrakenteiset, kestävät ja äärimmäisen mukavat kuulokkeet tuntuvat päässä miellyttäviltä pitkissäkin pelisessioissa.

Logitech G PRO -pelikuulokkeet tarjoavat huipputarkkaa äänentoistoa ja tehokasta ulkoisten äänten vaimennusta. Pehmeät keinonahkapäällysteiset pehmusteet takaavat käyttömukavuuden ja ammattitason kuulokemikrofoni varmistaa selkeän puheäänen välittymisen. Kuulokkeiden erottelukyvyn ansiosta jopa hienovaraiset äänet, kuten vihollispelaajan askeleet, kuuluvat tarkasti. Näin kuulokkeet tuovat tuntuvan kilpailuedun erityisesti moninpeleissä, joissa äänen perusteella reagointi voi merkitä eroa voiton ja häviön välillä.

Logitech G PRO on myös nimetty Electronic Sports Leaguen (ESL), ESL Onen ja ESL Premiershipin virallisiksi pelikuulokkeiksi. Lisäksi Logitech G PRO -pelikuulokkeita käyttävät myös useat elektronisen urheilun huipputiimit ja pelaajat.

ProG-elementit tarjoavat lyömätöntä äänenlaatua
Logitech G PRO -pelikuulokkeissa käytetään kehittyneitä Pro-G-elementtejä, jotka on valmistettu edistyksellisistä hybridimateriaaleista. Valmistusmateriaalit on valittu huolella mahdollisimman korkealaatuisen äänen aikaan saamiseksi. Logitech G -ääniprofiileihin yhdistettynä kuulokkeet tuottavat rikasta ja vivahteikasta ääntä. Matalat bassotaajuudet kuulostavat jylhiltä, korkeat taajuudet kirkkailta ja ennen kaikkea äänet toistuvat ilman säröjä tai epäpuhtauksia.

”Logitech G PRO -pelikuulokkeiden äänenlaatu on lyömätön”, kommentoi Overwatchia pelaavan London Spitfire -tiimin Ji-Hyeok “Birdring” Kim. ”Näiden pelikuulokkeiden äänentoisto parantaa joukkueemme pelitasoa, sillä tarkan äänentoiston ansiosta voimme pysyä askeleen edellä vastustajiamme.”

Entistä parempi äänieristys sekä aiempaa mukavampi muotoilu
Logitech G PRO -pelikuulokkeet vaimentavat ulkopuolisia ääniä jopa 50 prosenttia aiempia Logitech G -kuulokkeita paremmin. Siksi peliääniin keskittyminen on entistä helpompaa, kun taas peliäänet kuuluvat entistä tarkemmin ja erottelukykyisemmin. Samalla kuulokkeiden keinonahkapinnoite tekee kuulokkeiden käytöstä erittäin miellyttävää. Kuulokkeiden mukana tulee myös mikromokkapäällysteiset pehmusteet. Näin käyttäjä voi valita mieleisensä pinnoitemateriaalin omien tarpeidensa mukaan.

Väritykseltään mustat kuulokkeet on varustettu irrotettavilla johdoilla, joiden ansiosta kuulokkeiden säilytys ja kuljetus on tehty vaivattomaksi. Kuulokkeiden hallintapainikkeet puolestaan lisäävät hallittavuutta kätevin pikatoiminnoin.

”Ensimmäinen asia, joka tulee kuulokkeita käyttäessäni mieleen, on ulkoisten äänien vaimennus. Nyt se on niin hyvä, että voin keskittyä sataprosenttisesti peliin”, sanoo CS:GO-peliä pelaava G2 Sports -tiimin Kenny “kennyS” Schrub.

Ammattitason mikrofoni
Logitech G PRO on viimeistelty ammattitason mikrofonilla, joka suodattaa äänestä pois poksahdukset, suhinat ja muut häiriöäänet. Lopputuloksena on kristallinkirkas ja selkeä puheääni, joka sopii erinomaisesti erilaisten äänikommunikaatio-ohjelmien kanssa käytettäväksi. Mikrofonin taustamelun vaimennus ehkäisee ulkoisten äänien välittymistä mikrofonille asti. Siksi keskustelu ei kärsi siihen liittymättömistä äänistä ja taustahälystä. Erinomaisen signaali-kohinasuhteen ja paremman herkkyyden ansiosta mikrofoni edustaa alansa kiistatonta huippua pelikuulokkeiden saralla.

”Pelikuulokkeet ovat muotoilunsa ansiosta todella miellyttävät. Lisäksi mikrofonin laatu on erittäin hyvä”, lisää TSM-tiimissä League of Legendsia pelaava Mike Yeung.

Logitech G Pro -pelikuulokkeet ovat yhteensopivat sekä pc-tietokoneiden että PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsolien ja mobiililaitteiden kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G PRO -pelikuulokkeet tulevat myyntiin huhtikuussa 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/fi-fi/product/pro-gaming-headset
http://bit.ly/LogitechGProHeadset (kuvia)
https://youtu.be/e6yDQPURSJE (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.