Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Anno History Collection -pelikokoelman, joka koostuu neljästä Anno-pelisarjan osasta.

Nämä neljä modernia strategiapeliklassikkoa saavat kokoelman myötä uusintajulkaisun lisäosineen. Samalla pelit on muokattu yhteensopiviksi nykyaikaisten tietokoneiden kanssa. Pelikokoelma sisältää neljä täysimittaista peliä lisäosineen. Näitä ovat Anno 1602 History Edition ja New Islands, New Adventure -lisäosa, Anno 1503 History Edition ja sen Treasures, Monsters & Pirates -pelilaajennus, Anno 1701 History Edition ja sitä laajentava The Sunken Dragon sekä Anno 1404 History Edition omalla Venice-lisäosallaan.

Kaupunkirakentelua ja strategiaa toisiinsa yhdistelevät peliklassikot on päivitetty uusitulla peligrafiikalla, joka loistaa pelinäytöillä jopa 4K-ultraterävätarkkuudella. Moninpeliä on kohennettu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja mukana on nyt toimiva peliseuraa tarjoava matchmaking-ominaisuus. Samalla Anno 1503 History Edition tuo peliin ensimmäistä kertaa moninpelitilan.

Vaikka pelit on uusittu nykypäivän tietokoneille, vanhojen peliversioiden pelitallennukset toimivat myös uusien peliversioiden kanssa. Kaikki Anno-sarjan pelit on myös päivitetty tukemaan useaa näyttöä ja toimimaan täysikokoisen näyttötilan lisäksi myös ikkunoidussa tilassa. Lisäksi pelikokoelma tarjoaa bonussisältönä pelimusiikkia, taustakuvia ja lisäkuvitusta Anno 1800 -strategiapeliin.

Anno History Collection -pelikokoelma tulee myyntiin Windows-tietokoneille Ubisoft Store -kauppapaikassa 25. kesäkuuta.

Pelikokoelman esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/bxIfvItbUZM.

Lisätietoja
www.annogame.com
https://bit.ly/2AZJSe0 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.