Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille uuden Colour Collection -tarvikemalliston. Sekä mehukkailla väreillä että upeilla kuvioinneilla koristellut tietokonetarvikkeet tuovat digitaaliseen elämään ripauksen henkilökohtaista tyyliä.

colourcollection

Logitech Colour Collection on saanut inspiraationsa jostain tulevasta ja kuitenkin tutusta. Mallistossa yhdistyy taitavasti tehdyt tyylikkäät tuotteet jännittävän digitaalisuuden ja lämpimän käsityöläisyyden kanssa. Mallistoon kuuluu edullisia hiiriä, näppäimistöjä ja webbikameroita.

”Olemme lisänneet värikkäitä ja jännittäviä piirteitä suosituimpiin tuotteisiimme, jotta asiakkaamme voivat nauttia persoonallisesta ja yksilöllisestä teknologiasta”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Logitech Colour Collection -tuotteiden ulkoasu vaihtelee itämaisesta eksotiikasta tyylikkääseen kultakuviointiin ja näin käyttäjät pääsevät kokemaan miten teknologia voi auttaa ilmaisemaan itseään.”

Digitaalisilla kerroksilla, leikatuilla muodoilla ja käsin piirretyillä elementeillä saadaan aikaan kuviointeja, jotka ovat mielikuvituksellisia, tunteikkaita, dynaamisia ja erittäin ilmeikkäitä. Samat kuvioinnit on käytössä eri tarvikkeissa, joten niillä voi päivittää koko työympäristön omanlaisekseen kokonaisuudeksi.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Colour Collection tulee saataville kesän 2011 aikana. Tuotteiden hinnat ovat erittäin kuluttajaystävällisiä ja ne vaihtelevat 19 ja 29 euron välillä. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.fi

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com