Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti E3-pelitapahtumassa langattoman POWERPLAY-latausjärjestelmän sekä sen kanssa yhteensopivat ammattitason langattomat pelihiiret.

Yli neljän vuoden tuotekehittelyn jälkeen Logitech G julkisti kaksi huipputason teknologiaa, joiden ansiosta suorituskykyinen langaton pelaaminen ottaa merkittävän askeleen eteenpäin. Logitech G POWERPLAY on maailman ensimmäinen langaton latausjärjestelmä pelihiirille, joka lataa hiirtä jatkuvasti pelatessa ja levossa. Sen ansiosta langatonta pelaamista ei tarvitse keskeyttää lataamisen vuoksi. Toinen merkittävä keksintö on Logitech G LIGHTSPEED -teknologia, joka tekee langattomasta pelaamisesta ennennäkemättömän viiveetöntä, tarkkaa ja suorituskykyistä.

”Jo vuosikymmenten ajan on Logitech ollut langattoman pelaamisen edelläkävijä. Uusien POWERPLAY- ja LIGHTSPEED-teknologioiden ansiosta viemme langattomuuden entistä pidemmälle”, kommentoi Logitechin pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai. ”POWERPLAY ja LIGHTSPEED sekä uudet pelihiiremme tarjoavat lyömätöntä tarkkuutta, viiveetöntä suorituskykyä sekä loppumatonta virtaa pelaajille huipputason hallittavuudella.”

Langaton Logitech G LIGHTSPEED -teknologia
Huipputason pelaajien ja peliammattilaisten tarpeiden mukaan luotu langaton LIGHTSPEED-teknologia antaa pelaajille edun hallittavuudessa. Huippunopean yhden millisekunnin päivitysnopeuden ja langattoman yhteyden optimointijärjestelmän ansiosta LIGHTSPEED-teknologia kykenee jopa monia langallisia hiiriä paremman nopeuden. Teknologian signaalivahvuus on jopa kuusitoistakertainen (12 desibeliä) kilpaileviin tekniikoihin nähden. Yhdessä ainutlaatuisen Frequency Agility -mekanismin kanssa tämä ehkäisee häiriöitä ja mahdollistaa sulavan ja tasaisen hiiren liikkeen.

Logitech G LIGHTSPEED on käytössä langattomassa Logitech G POWERPLAY -latausjärjestelmässä sekä langattomissa Logitech G903- ja Logitech G703 -pelihiirissä. Molemmat hiirimallit voidaan parittaa suoraan POWERPLAY-latausjärjestelmän kanssa ja kokonaisuus saa virtansa yhdestä usb-liitännästä.

Langaton Logitech G POWERPLAY-latausjärjestelmä
Logitech G POWERPLAY -teknologia vie langattoman latauksen uudelle tasolle. Teknologian ansiosta lataamiseen ei tarvita erillistä lataustelakkaa, sillä hiiri latautuu POWERPLAY-hiirialustalla jopa käytön aikana. Langaton lataaminen onnistuu vallankumouksellisen sähkömagneettisen resonoinnin ansiosta. Se luo 27,5 senttimetriä leveän ja 32 senttimetriä pitkän POWERPLAY-hiirialustan pinnalle energiakentän, joka lataa hiiren akun ainutlaatuisen POWERCORE-moduulin kautta. Moduuli puolestaan kiinnittyy magneettisesti Logitech G903- ja Logitech G703 -hiiriin ja lataa näiden akun ilman erillistä latauskaapelia.

Langattomat Logitech G903 LIGHTSPEED- ja Logitech G703 LIGHTSPEED -pelihiiret
Logitech G903 ja Logitech G703 ovat ensimmäisiä LIGHTSPEED-teknologiaa hyödyntäviä pelihiiriä. Lisäksi POWERPLAY-yhteensopivuutensa ansiosta molemmat hiiret tarjoavat häiriötöntä pelattavuutta, ääretöntä ladattavuutta ja lyömätöntä suorituskykyä.

Molemmat hiiret hyödyntävät äärimmäisen tarkkaa, peliammattilaistenkin suosimaa PMW3366-anturia. Se välittää hiiren jokaisen liikkeen tarkasti, virheettömästi ja luotettavasti. Hiiren tarkkuus on valittavissa jopa 200 ja 12 000 dpi-arvon välillä, joten se riittää taatusti kaikenlaisten pelien ja pelimieltymysten vaatimuksiin. Hiiri toimii tarkasti jopa 400 ips:n (tuumia sekunnissa) vauhdissa.

Logitech G903 -pelihiiren painikkeet rakentuvat metallisten jousien varaan ja antavat miellyttävän vasteen käytössä. Näin painamiseen tarvitaan vähemmän voimaa, mikä mahdollistaa entistä nopeamman painalluksen. Samalla jousirakenne tekee painikkeista vielä entistäkin kestävämpiä. Painikkeille onkin luvattu jopa 50 miljoonaa painalluskertaa. Se vastaa ammattilaistasolla yli neljää vuotta, jos pelataan kymmenen tuntia päivässä.

Molemmat hiirimallit on muotoiltu miellyttäviksi käyttää. Logitech G903 -pelihiiri soveltuu sekä vasen- että oikeakätisille ja sen muotoilun ansiosta hiiri soveltuu monenlaisiin otetyyleihin. Painikkeiden toimintoja voidaan myös vapaasti räätälöidä omien mieltymysten ja tarpeiden mukaisesti. Logitech G703 -pelihiiri puolestaan on ergonomisesti muotoiltu oikeakätiseen käyttöön. Kumipäällysteet hiiren molemmin puolin lisäävät pitoa tiukoissakin tilanteissa.

Molemmat hiiret ovat suoraan käyttövalmiita. Halutessaan niiden toimintoja ja ominaisuuksia voidaan muokata ilmaiseksi ladattavalla Logitech Gaming Software -ohjelmistolla.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G POWERPLAY, Logitech G903 ja Logitech G703 tulevat myyntiin syyskuussa 149, 199 ja 139 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://gaming.logitech.com/en-us/product/powerplay-wireless-charging
http://gaming.logitech.com/en-us/product/g903-wireless-gaming-mouse
http://gaming.logitech.com/en-us/product/g703-wireless-gaming-mouse
https://youtu.be/dyc5pfPYUb8 (Powerplay-esittelyvideo)
https://youtu.be/39PokuNzlQs (Logitech G903 -esittelyvideo)
https://youtu.be/4rjYEhVpJbY (Logitech G703 -esittelyvideo)
http://bit.ly/2sT2G6h (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.