PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) julkaisee Pohjoismaissa kymmeniä tuhansia kappaleita myyneen Farming Simulator 2011 -pelin lisäosan. Syksyllä ilmestyy myös pelin uudistettu painos, Farming Simulator 2013.

fs2011-classics

Erilaiset simulaatiopelit ovat nauttineet pelaajien suosiosta koko pelihistorian ajan. Viime vuosina erilaiset etenkin rauhallisempaan puuhasteluun keskittyvät simulaatiot ovat nostaneet päätään. PAN Vision tuo oman kortensa kekoon julkaisemalla kaksi eri Farming Simulator -peliperheen tuotetta vielä tämän vuoden aikana.

Farming Simulator 2011 Classics Pack
Farming Simulator 2011 Classics Pack on suositun ja menestyneen Farming Simulator 2011 -pelin lisäosa, joka tuo mukanaan vanhan ajan maatalouskalustoa ja työkoneita. Nykyaikaisten välineiden ja kulkuneuvojen rinnalle nostetaan nyt vuosien 1932 – 1978 aikana käytettyjä maatalousvälineitä, kuten traktoreita, kyntölaitteita ja paljon muuta.

Siinä missä nykyaikaiset traktorit ovat turboahdettuja nelivetolaitteita ilmastoinnilla ja muilla herkuilla varustettuina, nuo menneiden vuosikymmenten työkoneet ovat karuja ja paikoin hyvinkin alkeellisia laitteita. Poissaolollaan loistavat hienot ulkoasut ja modernit mukavuudet, kun tilalla on vanhan hyvän ajan tekniikkaa ja historian havinaa.

Farming Simulator 2011 Classics Packissa on mukana kaikkiaan kahdeksan erilaista traktoria. Lisäksi tarjolla on erilaisia klassisia apuvälineitä kuten puimuri, kylvökone, puisia lietetankkeja ja paljon muuta.

Kaikkiaan erilaisia uusia traktoreita, kyntö- ja kylvövälineitä sekä monia muita työkaluja ja tarvikkeita on yli parikymmentä erilaista. Näiden avulla virtuaalinen paluu menneiden aikojen maanviljelyn pariin sujuu helposti vuodenajoista riippumatta.

Farming Simulator 2011 Classics Pack vaatii toimiakseen alkuperäisen Farming Simulator 2011 -pelin.

Farming Simulator 2013
Seuraavan ison askeleen pelisarja ottaa, kun Farming Simulator 2013 julkaistaan lokakuussa. Pelin keskeisimpänä ominaisuutena on uusittu urapelitila, jossa mukana on niin maatilan yleinen hallinta monella eri tasolla kuin myös eläinten kasvatus.

Maatilan hallinta jakaantuu eri osa-alueisiin, joita ovat alueiden ja laitteiden ylläpito, raha-asiat sekä erilaiset laajennukset ja lisähankinnat. Vaativia päätöksiä joudutaan tekemään monella eri saralla.

Tarjolla on myös monia eri laitteita, maatalouskoneita ja välineitä, jotka tuovat mukaan realismia ja aitouden tunnetta. Farming Simulator 2013 esitteleekin yli 20 virallisesti lisensoitua merkkiä ja yli 30 uutta maatalouskonetta.

Farming Simulator 2013 tuo mukanaan myös kaksi uutta kampanjapelityyppiä, jotka tutustuttavat pelaajan perunantuotantoon ja sokerijuurikkaan viljelyyn. Näiden myötä esitellään yhdeksän uutta konetta ja välinettä.

Uusia ominaisuuksia ovat myös mukaan lisätyt kanat ja lampaat, jotka lisäävät maatilojen laajentamisen ja vaihtoehtojen monipuolisuutta. Niin ikään pelin kartta on täysin uusittu.

Viljelyn ja eläintenhoidon ohella omia viljelyksiään voidaan myydä, joka onkin välttämätöntä ylläpidon ja laajentamisen kannalta. Pelin uratilassa voikin tehdä monenlaisia valintoja mihin suuntaan omaa tilaansa haluaa viedä. Pelaaja voi valita haluaako keskittyä viljelyyn vai karjanhoitoon.

Monipuolisen yksinpelin lisäksi mukana on myös lähiverkossa ja internetin kautta pelattava moninpelitila, joka tekee kokonaisuudesta entistä mielenkiintoisemman pelikokemuksen. Moninpelin pelaaminen onnistuu jopa kymmenen pelaajan voimin. Lisäksi vahva pelaajien ylläpitämä modi- eli lisäosakulttuuri tarjoaa lukemattomia muunnoksia ja korjauksia pelin jo olemassa oleviin piirteisiin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Farming Simulator 2011 Classics Pack julkaistaan Suomessa 3. elokuuta PC-tietokoneille 6,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Farming Simulator 2013 julkaistaan Suomessa lokakuussa PC-tietokoneille. Pelin hinta varmistetaan myöhemmin.

Lisätietoja internetissä
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist / Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision / Niklas Von Schöneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit ja IT-oheislaitteet. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yli sadan henkilön yhtiönä PAN Visionilla on toimipisteet kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.