Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi/) teetti aiemmin keväällä tutkimuksen urheilun seuraamisesta. Tutkimuksen mukaan helpot ja maistuvat pikaruoat ovat urheilun seuraamisen ytimessä.

harmony-guy

Tämän kesän oikuttelevat sadekelitkään eivät häiritse, kun tarjolla on laadukasta urheilua pitkin kesää. Suurimmat koitokset ovat vielä edessä, kun Lontoossa valmistaudutaan urheilukesän kohokohtaan.

Tutkimuksen mukaan urheilun katsominen on keskittymistä ja energiaa vaativaa puuhaa. Etenkin pidemmissä erissä nautittuna nälkäkin yllättää. Kun urheilun seuraamista ei huvittaisi ruoan takia keskeyttää, syömisen ja urheilun katselun helppous ovat etusijalla.

Keskimäärin eri Euroopan valtioissa kulutetaan tämän urheilukesän aikana lähes kolmekymmentä miljoonaa hampurilaista ja yli 6,5 miljoonaa pizzaa penkkiurheilun yhteydessä. Hampurilaiset täyttäisivät peräti 10 401 juoksurataa ja pizzamäärän nostamiseen tarvittaisiin huikeat 62 875 vahvinta voimannostajaa.

Samaisen tutkimuksen mukaan myös vettä ja limuja nautitaan keskimäärin yli 22 miljoonaa litraa eurooppalaista maata kohden. Tuolla määrällä täytettäisiin peräti kahdeksan olympiatason uima-allasta.

Syömisen ohella toinen tärkeä seikka on olohuoneen ja television hallinta. Tutkimuksen mukaan 38 prosenttia eurooppalaisista vastaajista muokkaa olohuonettaan mukavammaksi urheilun katsomiseen. Näitä muutoksia ovat esimerkiksi huonekalujen siirtäminen, uuden television hankkiminen tai minijääkaapin sijoittaminen olohuoneeseen.

Television kaukosäätimen helppous ja vaivattomuus ovat avainasemassa urheilunautinnon maksimoimiseksi. Tutkimuksen mukaan peräti 63 prosenttia miehistä kertovat olevansa kaukosäätimen herroja urheilukisojen aikana. Kun kaiken hallinnan voi hoitaa vain yhdellä hyvällä yleiskaukosäätimellä, urheilusta nauttiminen nousee uudelle tasolle.

Logitech Harmony One+ Universal Remote on helppokäyttöinen ja monipuolinen yleiskaukosäädin. Kosketusnäytön ansiosta säätimen käyttö on helppoa monipuolisuudesta tinkimättä. Harmony One+ tukee tuhansia eri laitteita televisioista digibokseihin ja vahvistimiin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Harmony One+ Universal Remote on saatavilla 149 euron kuluttajahinnalla. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Tietoja tutkimuksesta
Lähteenä käytetty tutkimus toteutettiin Opinion Mattersin toimesta maaliskuun lopussa.

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com