LEGO 2K Drive - Drive Pass Season 1

Huippulaadustaan tunnettu pelijulkaisija 2K ja suosituista leluista tuttu LEGO Group laajentavat LEGO 2K Drive -ajopeliään yhdessä Universal Gamesin ja Digital Platformsin kanssa tuomalla mukaan odotetun Drive Pass 1 -kisakauden.

Vauhdikas, palikkapitoinen ja hersyvää huumoria tarjoava LEGO 2K Drive -ajopeli aloittaa uuden vaiheen 28. kesäkuuta. Ensimmäinen Drive Pass -kausi sisältää 100 saavutustasoa, jotka sisältävät pelin sisäisiä palkintoja sekä valikoiman uusia haastetehtäviä. Uuden kauden lisätehtävät sekä erilaiset temppuhaasteet ovat saatavilla kaikille pelaajille.

Erikseen ostettavan Premium Drive Pass -kausikortin ostajille kuuluu ensimmäisen pelikauden lisäksi kymmenen uutta kulkuneuvoa, Bricklandia-pelimaailman uudet ammattilaiset ja erilaisia varustepaketteja. Kulkuneuvovalikoimassa nähdään muun muassa Fast & Furious -leffoista tuttuja autoja, kuten vuoden 1970 Dodge Charger R/T ja Nissan Skyline GT-R.

Kisakuntaa täydentävät siskokset Rita ja Lita Malachi sekä teknikko Ronnie, jotka Premium-kausikortin omistaja saa käyttöönsä hahmovarastoonsa. Varustepaketit sisältävät tarroja, rakennuspalikoita ja tuunausosia, joilla omista autoistaan saa entistäkin monipuolisempia kisarasseja.

Uuden pelikauden sisältö on koettavissa jokaisen pelaajan omaan tahtiin, sillä tekemisessä ei ole minkäänlaista takarajaa. Mikäli pelaaja haluaa päivittää ilmaisen pelikauden Premium Drive Pass -kausikortin tasolle, pelaaja saa käyttöönsä kaikki ansaitut lisäosat ja varusteet takautuvasti edistymisen mukaisesti.

Pelin ensimmäisen kisakauden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/LP0-Xa2meD0.

LEGO 2K Drive on saatavana sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja

https://lego.2k.com/drive
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viPRerjoPp_1Vbw7zYw?e=Co6b7R (kuvia)

Pelin jakelijana Suomessa toimii 3H Distribution Oy, Puh: 010 231 3030, sales(at)3hd.fi

2K

Vuonna 2005 Take Two Interactiven perustama pelijulkaisija 2K kehittää ja julkaisee interaktiivista viihdettä pelikonsoleille, tietokoneille ja mobiililaitteille. Yrityksellä on useita lahjakkaita pelistudioita, kuten Visual Concepts, Firaxis Games, Hangar 13, Cat Daddy Games, 31st Union, Cloud Chamber ja HB Studios. 2K:n tuotevalikoima sisältää useita AAA-, urheilu- ja viihdepelejä, kuten NBA 2K, BioShock, Borderlands, Mafia, Sid Meier’s Civilization , XCOM, WWE 2K, WWE SuperCard ja PGA TOUR 2K. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.2k.com.