PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema WRC 10 -rallipeli on nyt saatavana pelikonsoleille ja pc-tietokoneille.

Rallin maailmanmestaruussarja WRC juhlii ensi vuonna 50. kisakauttaan. Tänä vuona juhlallisuuksiin valmistaudutaan WRC 10 -rallipelin myötä, joka tarjoaa ensiluokkaisen ajopelikokemuksen kaikille ralliautoilla ajamisesta kiinnostuneille virtuaalikuljettajille. Juhlallisuuksiin tartutaan 19 legendaarisen tapahtuman kautta, jotka on mallinnettu pelissä koettavaksi. Nämä erikoiskokeet haastavat pelaajan kokemaan kunkin aikakauden ainutlaatuisella tavalla, joten ajaessa pääsee kokemaan palan historiaa pelin välityksellä.

Erilaisia historiallisia rallitapahtumia on mukana kuusi, joihin kuuluvat nyt myös muun muassa Kreikan Akropolisralli ja Italiassa ajettava Sanremon ralli. Mukana on myös yli 20 ikonista WRC-autoa vuosien varrelta eri merkeiltä. Näitä ovat Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi ja Toyota eri malleillaan. WRC 10 onkin pelisarjan laajin ja historiallisin kokemus.

Edeltävän WRC 9 -rallipelin ylistettyä fysiikanmallinnusta on viety entistä pidemmälle. Luvassa onkin entistä yksityiskohtaisemmin ja aidommin fysiikkaa mallintava ajotunnelma. Lisähuomiota on kiinnitetty aerodynamiikkaan sekä turbon ja jarrujen toimintaan erilaisilla ajopinnoilla. Samalla myös pelin äänimaailma on viety uudelle tasolle, mikä saa pelin tuntumaan siltä kuin pelaaja olisi kuljettajana oikeassa ralliautossa.

Pelisarjan suosittu urapelitila on aiempaa monipuolisempi ja saanut uudet muokkaustyökalut. Pelaaja voi helposti luoda halutunlaisen kisatallin omalla tiimillään ja koristella autonsa erilaisin tarroin sekä valita autonsa värit. Mukana on 52 virallista tiimiä vuoden 2021 tiedoilla eri WRC-luokista. Näitä ovat WRC, WRC2, WRC3 ja nuorten kuljettajien Junior WRC.

Pelille on luvassa myös ajankohtaisia päivityksiä, jotka tuovat lisää pelattavaa tulevien kuukausien aikana. Näitä ovat esimerkiksi syntymäpäivätapahtumat, kartturipäivitykset ja alati laajeneva auton räätälöintityökalu eri tarroin. Lisäksi luvassa on täysin uusi mestaruuspelimuoto pelin moninpelitilaan.

WRC 10 on julkaistu tänään sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin Nintendo Switch -versio julkaistaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/hKDh3RyVahk.

Lisätietoja
www.wrcthegame.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5IcNaxIzr4w38KTPg?e=hCcncl (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.