Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi Anno 1800 -strategiapeliin The High Life -pelilaajennuksen.

The High Life -lisäosa on pelin kolmannen kauden laajennus, joka tuo suosittuun strategiapeliin pilvenpiirtäjät, uudet tuotantolaitokset ja täysin uuden kaupunkimonumentin. Lisäksi peli saa uudenlaisen huippupistetaulukon sekä uudenlaisen työkalun kaupunkisuunnitteluun.

Kiihtyvällä vauhdilla kasvava yhteisö tarvitsee paljon asuntoja. Kun kaupungin pinta-ala käy vähiin, on helpointa laajentaa ylöspäin ja kasvattaa rakennuksien korkeutta. Erityisesti äärimmäisen korkeat pilvenpiirtäjät kymmenine kerroksineen tarjoavat valtavasti asuintilaa verrattain pienellä pinta-alalla. The High Life -lisäosan pilvenpiirtäjät tulevat pelissä Investor- ja Engineer-asukkaiden valikoimaan, jolloin rakennuksia voidaan kasvattaa asukastason mukaan yhä korkeammaksi ja näin tarjota entistä enemmän asuntoja kaupunkilaisten käyttöön.

Ensimmäistä kertaa Anno 1800 -pelissä on mahdollisuus laajentaa rakennuksia ylöspäin. Tämä tapahtuu modulaarisen järjestelmän avulla, joka mahdollistaa erilaisten osien yhdistelyn ja räätälöinnin. Lisäksi lisäosa tarjoaa mahdollisuuden rakennuttaa The Skyline Tower -pilvenpiirtäjämonumentin, joka on saanut innoituksensa maailman kuuluisimmista tosielämän vastineista.

Korkeita rakennuksia rakentaessaan pelaajan on syytä pitää mielessä niin sanottu panoraamaefekti. Sen toteutuessa pelaaja saa vähennyksiä rakennusten ylläpitokustannuksiin ja pystyy mahduttamaan rakennuksiin enemmän asukkaita. Ehtona kuitenkin on, että pilvenpiirtäjän ympärillä ei saa olla yhtä korkeita tai korkeampia rakennuksia näköalaa haittaamassa.

Korkeiden rakennusten lisäksi lisäosa sisältää valikoiman elämänlaatua parantavia rakennusmahdollisuuksia kaupunkiin sekä huippupistetaulukon ja kätevän monityökalun rakentamiseen. Sen avulla pelaajan oma kaupunkisuunnittelu nopeutuu ja helpottuu.

Lisäosan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/ngHEpfz2Deg.

Lisäosan tarkempia yksityiskohtia ja ominaisuuksia käsittelevä blogiteksti on luettavissa osoitteessa https://anno-union.com/devblog-the-high-life/.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800- ja Anno 1800: Complete Edition -pelit sekä kausikortit ovat saatavilla digitaalisesti Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille.

Lisätietoja
www.annogame.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhtQFT1232EFLNOD2Yw?e=Vkk6KC (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.