Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti uusia X-versioita ikonisesta Logitech G502 -pelihiirestä uudistettuna optismekaanisilla kytkimillä.

Mustana ja valkoisena julkaistavat Logitech G502 X -pelihiiret tuovat maineikkaan ja rakastetun pelihiiren tähän päivään uusilla teknologisilla ratkaisuilla päivitettyinä. Jokainen uusista hiiristä sisältää merkittäviä teknisiä harppauksia, joiden lisäksi niissä on mallikohtaisia eroja pelaajien tarpeiden mukaan.

Legendaarisen Logitech G502 -pelihiiren uusittuja sisarmalleja ovat Logitech G502 X, Logitech G502 X LIGHTSPEED ja Logitech G502 X PLUS. Ne kaikki perustuvat alkuperäiseen rakastettuun muotoiluun. Kaikki uutuudet kuitenkin hyödyntävät uudenlaisia optismekaanisia LIGHTFORCE-kytkimiä.

”Logitech G502 on todellinen pelihiirien ikoni ja tiedämme, että peliyhteisö on toivonut siitä uuden sukupolven versiota”, kommentoi Logitech G:n varatoimitusjohtaja Ujesh Desai. ”Annoimme hiirelle uusintakäsittelyn tuomalla mukaan teknologiaa, joka vastaa tämän päivän haasteisiin ja odotuksiin. Uutuudet ovat aiempaa kevyempiä ja hyödyntävät uuden sukupolven ominaisuuksia vaikuttavalla suorituskyvyllä ja hallittavuudella.”

Vallankumouksellinen LIGHTFORCE-mikrokytkinteknologia yhdistää optisten kytkinten nopeuden mekaaniseen painallustuntumaan. Lopputuloksena ovat huippunopeat, suorituskykyiset ja luotettavat painallukset, jolloin hiiren käyttö tuntuu mahtavalta. Galvanoitujen kosketuspintojen ansiosta painallukset tuntuvat perinteisten mekaanisten kytkimien käytöltä.

Kaikissa uutuushiirissä on uusittu, käännettävä ja irrotettava DPI-säädin, joka mahdollistaa erilaiset pelityylit ja otemieltymykset vaivatta. Uusittu kaksitoiminen vierityspainike on entistä hallittavampi ja kevyempi, mutta nopeudeltaan entisen veroinen. Samalla uutuushiirissä on entistä ohuempi kuori ja kevyempi runko, joka tekee niiden käyttämisestä miellyttävää. Hiiren pohjassa olevat PTFE-tassut takaavat nopean ja vaivattoman liikkeen.

Uusissa hiirissä käytetään äärimmäisen suorituskykyistä ja tarkkaa HERO 25K -anturia, joka kykenee jopa 25 600 pisteen tuumatarkkuuteen ja onkin alan ensimmäinen alle mikrometrin liikkeen tunnistava anturi. Tämä on saavutettu ilman tasoitusta, vääristymää tai epätarkkuutta.

Logitech G502 X LIGHTSPEED ja Logitech G502 X PLUS käyttävät uudistettua langatonta LIGHTSPEED-tekniikkaa, joka takaa turnaustason tiedonsiirtonopeuden. Yhdessä LIGHTFORCE-tekniikan kanssa uusissa hiirissä on jopa 68 prosenttia edeltäjäänsä nopeampi vasteaika. Uusittu LIGHTSPEED-vastaanotin mahdollistaa myös kahden eri laitteen liittämisen yhteen vastaanottimeen hyödyntämällä G HUB -ohjelmistoa. Tämän tekniikan kanssa tällä hetkellä yhteensopivia näppäimistömalleja ovat Logitech G915, Logitech G915 TKL ja Logitech G715.

Langattomat hiiret voidaan ladata helposti USB-C-kaapelilla. Lisäksi ne ovat yhteensopivia lataavan Logitech G POWERPLAY -pelihiirimaton kanssa. Myös akunkesto on parantunut merkittävästi. Logitech G502 X LIGHTSPEED jaksaa jopa 140 tuntia yhdellä latauksella ja Logitech G502 X PLUS peräti 130 tuntia ilman värivalaistusta.

Hiirikolmikon lippulaivamalli on Logitech G502 X PLUS, jossa on kahdeksan led-valon LIGHTSYNC RGB -värivalaistus. Se on monipuolisesti räätälöitävissä käyttäjän tarpeiden ja akun varaustason mukaan.

Hinta ja saatavuus
Logitech G502 X, Logitech G502 X LIGHTSPEED and Logitech G502 X PLUS tulevat myyntiin syyskuussa 89, 149 ja 169 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/fi-fi/products/gaming-mice/g502-x-plus-wireless-lightforce.910-006163.html
https://youtu.be/IakSmOJXmQw (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viLsnUriazfamL-P_mg?e=XUu8Ca (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.