Suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä East & West Distribution Oy on tuonut myyntiin pienikokoisen, kestävän ja edullisen Cubot KingKong Mini 2 Pro -älypuhelimen.

Cubot KingKong Mini 2 Pro on reunoistaan metallirakenteinen ja kulmista vahvistettu, mikä suojaa puhelinta kolhuilta ja putoamisilta. Puhelin on pinnoitettu luistamattomalla ja pehmeällä muovikuorella, jonka ansiosta puhelin pysyy hyvin kädessä. IP65-sertifioitu puhelin on myös suojattu kastumiselta ja pölyltä. Puhelimen mitat ovat vain 119 x 58 x 12,5 millimetriä ja painoa sillä on vaivaiset 123 grammaa. Näillä ominaisuuksilla se sopii hyvin niin reipasotteisen työmiehen, vauhdikkaan koululaisen kuin kovan treenaajankin käteen.

Puhelimen aiempaa tehokkaampi kahdeksan ytimen MT6762-suoritin tarjoaa virtapihiä suorituskykyä. Tämän ansiosta puhtaaseen Android 11 -käyttöjärjestelmään pohjautuva puhelin toimii nopeasti ja sulavasti kaikenlaisessa käytössä. Puhelimessa on neljä gigatavua keskusmuistia ja 64 gigatavua tallennustilaa. Lisäksi puhelimessa on korttipaikka, joka tukee enimmillään 128 gigatavun muistikortteja.

Puhelimessa on laadukas 13 megapikselin takakamera ja 500 milliampeerin LED-salamavalo. Sen avulla on helppo ottaa selkeitä kuvia myös hämärässä. Kahdeksan megapikselin etukameralla on vaivatonta ottaa selfiekuvia. Etukameran kauneuskuvatilalla omakuvat onnistuvat helposti.

Maltillisen kokoinen neljän tuuman qHD+ -näyttö toistaa valokuvat, videot ja sovellukset selkeästi. Lisäksi se kuluttaa isoja näyttöjä vähemmän virtaa. Älypuhelimen virtalähteenä toimii 3 000 milliampeeritunnin akku, joka riittää ahkerassakin käytössä koko päiväksi.

Puhelimessa on kaksi Nano SIM -korttipaikkaa, joten puhelimella voidaan käyttää yhtäaikaisesti kahta eri puhelinnumeroa.

Hinta ja saatavuus
Cubot KingKong Mini 2 Pro on saatavana välittömästi 199 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://ewdist.fi/cubot
https://youtu.be/W26Z9YfIjqc (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viL1DKqgdfjTFCVxltw?e=OodvnG (kuvia)

Cubot
Kiinalainen Cubot on merkittävä puhtaaseen Android-käyttöjärjestelmään pohjautuvien laadukkaiden, kestävien ja monipuolisten älypuhelimien valmistaja. Yritys panostaa paljon tuotteiden lujuuteen ja siksi useat heidän mallinsa sopivat poikkeuksellisen rajuun käyttöönkin. Lisätietoja osoitteessa https://cubot.net/.

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan ylläpitäjänä. East & West edustaa Suomessa useita tuotemerkkejä, kuten 360, Amazfit, Amiro, Aqara, BlitzWolf, Cubot, Dreame, Imilab, Kingsmith, Nillkin, Ulefone, Unagi, Xiaodu, Xiaomi, Yeelight, Yi ja Zepp. Lisätietoja osoitteessa www.ewdist.fi.