Pohjoismaiden suurin pelinkehittäjien kokoontuminen, Nordic Game Conference, alkaa Ruotsin Malmössä 22. toukokuuta 2019.

Peliklassikoista System Shock, Deus Ex ja Ultima Underworld tunnettu pelinkehittäjälegenda Warren Spector on vahvistettu tapahtuman yhdeksi päätähdeksi. Kolmen päivän tapahtuman puhujavalikoima laajenee uusilla ja kiinnostavilla esiintyjillä päivittäin.

“Olemme vasta alkutaipaleella tapahtuman puhujien julkistuksissa”, sanoo NG19-tapahtuman ohjelmajohtaja Jacob Riis. “Voin silti jo sanoa, että meillä tulee olemaan huikea ohjelma. Kuten edellisissäkin tapahtumissa, meillä on kirkas visio ja kunnianhimoa toteuttaa kiinnostavin mahdollinen ohjelma. Haluamme tuoda sisältöä ja tietoa mahdollisimman monipuolisessa muodossa ja niin monista eri näkökulmista kuin mahdollista – eikä pelkästään pelialan sisältä. Olen erityisen tyytyväinen päästessäni nyt julkistamaan neljä puhujaa, joista saa maistiaisen mitä Malmö tulee tarjoamaan toukokuussa.”

Lindsey Rostal, Timberlinen toimitusjohtaja
“Exploring New Stories in Games”
Pelit asettavat perinteisesti pelaajan sankarin rooliin. Iso lihaksikas pelastaja ratkaisee ongelmat raa’alla voimalla. Näissä erityislaatuisissa pelimaailmoissa on kuitenkin muitakin hahmoja. Mitä tulisi ajatella pienemmistä tarinoista, joita voisimme kertoa?

Anna Norrevik, Antler Interactiven (ex-SVRVIVE Studios) toimitusjohtaja
“AR You Ready? Approaching AR Step-By-Step”
Anna paljastaa lisätyn todellisuuden kärkijoukoissa työskentelyn haasteet ja potentiaalin. Hän kertoo mitä lisätyn todellisuuden tulevaisuus tuo tullessaan.

Crystin Cox, Microsoft PlayFabin LiveOps Evangelist
“Ethical Monetisation”
Pelinkehittäjillä on nykyään entistä enemmän vastuuta ja valtaa pyytäessään rahaa pelaajilta. Tämän vapauden myötä tulee vastuu pitää huolta siitä, että kaupallistamisessa käytetyt tekniikat ja pelisuunnittelu ovat eettisiä. Tutustumme mitä eettisellä kaupallistamisella tarkoitetaan, kuinka se vaikuttaa pelisuunnitteluun ja miksi eettisyydestä tulee välittää.

Sara Larsson, CGI:n ohjelmisto- ja pelillistämissuunnittelija
“Promoting Gamification in a Corporate World”
Pelillistämisen tarina yhdessä IT-alan suurimmassa konsulttiyrityksessä. CGI:n pelillistäminen kehittyy asiakkaiden, kuten DHL ja Dutch Railways, kanssa. Puheessa käsitellään CGI Game Factoryn tähän mennessä kohtaamia haasteita ja mihin he tulevat tähtäämään tulevaisuudessa.

Yllä olevat puhujat ovat vasta alkua. Tuoreimmat uutiset ja uudet puhujat, jotka tuovat innovatiivisia ajatuksia ja syvällistä tietoa pelinkehitykseen, löytyvät osoitteesta www.nordicgame.com.

Rekisteröidy NG19-tapahtumaan tänään ja käytä hyödyksesi aikaisen varaajan tarjoukset osoitteessa https://conf.nordicgame.com/.

Lisätietoja
www.nordicgame.com
http://bit.ly/2En2aW5 (kuvia)

Nordic Game Conference
Nordic Game on Euroopan johtavia pelialan tapahtumia. Vuoden 2019 tapahtuma tulee olemaan järjestyksessään jo kuudestoista. Yli 2 000 pelialan ammattilaista vuosittain Ruotsin Malmöön keräävä Nordic Game on ainutlaatuinen kotimarkkinoiden kokoontumispaikka Suomen, Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Islannin kansainvälisesti menestyneille pelinkehittäjille.