Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) on julkistanut yhden kaikkien aikojen arvostetuimman pelihiiren paluun.

Logitech G MX518 -pelihiiri on ulkoisesti lähes identtinen alkuperäisen edeltäjänsä kanssa. Pelaajien rakastama muotoilu tuntuu yhtä hyvältä kädessä kuin aiemminkin. Pelihiiren sisällä kuitenkin sykkii entistä tehokkaampi 32-bittinen ARM-suoritin ja sen seurana on Logitech G:n ainutlaatuinen HERO 16K -anturi. Samalla hiiren pintamateriaalit ovat saaneet osakseen kohennusta, jonka ansiosta hiiri tuntuu entistä paremmalta käyttää.

”Fanimme ovat pyytäneet tätä ja nyt se heille myös tarjotaan: legendaarinen MX518 on tehnyt paluun”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai. ”MX518 on todellinen pc-pelaamisen ikoni ja olemme päivittäneet sen tähän päivään huipputason teknologialla. Toivommekin, että myös pelaajat ovat tästä uudistetusta mallista yhtä innoissaan kuin mekin.”

Hiiren merkittävin päivitys on sen HERO 16K -anturi, jonka ansiosta hiiren tarkkuus on omaa luokkaansa. Kehittyneen linssirakenteen ja päivitetyn liikealgoritmin ansiosta HERO 16K takaa äärimmäisen tarkkalukuisen ja hienovaraisen toimivuuden liikenopeudesta tai dpi-asetuksista riippumatta. Anturi kykenee seuraamaan liikettä jopa 400 tuuman sekuntinopeudella (IPS) ja sen 16 000 dpi:n maksimitarkkuus takaa pikselintarkan hallinnan kaikissa pelitilanteissa.

Toinen merkittävä päivitys on hiiren 32-bittinen ARM-suoritin, jonka ansiosta hiiren vasteaika on vain yhden millisekunnin verran. Logitech G MX518 toimii suoraan sellaisenaan ilman erillisen ohjelmiston asentamista. Halutessaan pelihiiren asetuksia ja muita ominaisuuksia voi räätälöidä Logitech Gaming Software- tai Logitech G HUB -ohjelmistojen kautta.

Logitech G MX518 -pelihiiressä on kahdeksan ohjelmoitavaa painiketta, joihin pelaaja voi itse määritellä haluttuja toimintoja. Hiiren yhdysrakenteisen muistin ansiosta asetukset voi tallentaa suoraan hiireen. Se siis toimii helposti myös pelihiirenä LAN-tapahtumissa, joissa omaa tietokonetta ei voi käyttää.

Hinta ja saatavuus
Logitech G MX518 -pelihiiri tulee myyntiin helmikuun aikana 59,95 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/fi-fi/products/gaming-mice/mx518-gaming-mouse.html
https://youtu.be/MBWZp0ud1nA (video)
http://bit.ly/2GO37Z2 (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.