Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti huippusuositun Assassins Creed -pelisarjan valtaavan Nintendo Switch -pelikonsolit ensimmäistä kertaa. Assassins Creed III Remastered -toimintapeli julkaistaan sekä Nintendo Switch-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Pelikokonaisuus sisältää alkuperäisen Assassins Creed III -pelin ja sen dlc-lisäosat sekä Assassin’s Creed Liberation Remastered -toimintapelin. Kattava pelikokonaisuus hyödyntää Nintendo Switch -pelikonsolin ainutlaatuisia ominaisuuksia monipuolisesti. Näihin lukeutuvat kosketusnäytön, liikeanturin ja tärinätoimintojen hyödyntäminen sekä Switch-pelikonsolin näytön kokoon optimoitu peligrafiikka. Lisäksi alkuperäisen toimintapelin pelimekaniikkaa ja hallittavuutta on muokattu parempaan suuntaan tarjotakseen pelaajalle mahdollisimman hyvän pelikokemuksen.

Assassins Creed III Remastered päästää pelaajan 1700-lukulaisen mestarisalamurhaaja Connorin saappaisiin. Yhdysvaltojen vallankumouksen aikoihin sijoittuva pelikokemus käy läpi tuolloin uuden valtion syntyvaiheita, sen 13 siirtokuntaa ja sen alkuperäisasukkaiden kohtaloja. Connorin kotikylään kohdistuva hyökkäys toimiikin astinlautana henkilökohtaiselle taistelulle vapauden ja oikeuden puolesta.

The Tyranny of King Washington -lisäosa laajentaa alkuperäistä peliä vaihtoehtoiseen historiaan sijoittuvalla tarinalla. Siinä Amerikan suurimpiin sankareihin kuuluva George Washington joutuu lähes rajattoman vallan turmelemaksi, joka johtaa hirvittäviin seurauksiin. Tämän uuden kuninkaan valtakausi on pysäytettävä ja samalla vapautettava maa ikeestä, jota hallitsee ennen liittolaisena ja ystävänäkin toiminut johtaja.

Sokerina pohjalla pelipaketista löytyy Assassin’s Creed Liberation Remastered, joka keskittyy sankaritar Avelinen tarinaan. Espanjalaisten joukkoja vastaan taisteleva Aveline käy taistoon 1700-luvun New Orleansissa, joka on kapinoinnin rajamailla. Avelinen hurja seikkailu vie pelaajan New Orleansin pikkukaduilta aina voodoo-voimien täyteiselle suomaastoille ja mayakansojen raunioituneille asuinseuduille.

Assassin’s Creed III Remastered julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 29. maaliskuuta 2019. Peli ilmestyy Nintendo Switchille 21. toukokuuta 2019.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Mhub3ye8neo. Pelin vanhan ja uuden version vertailuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/9IupDCUCFK4.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/assassins-creed-3-remastered/
http://bit.ly/2X2vJU0 (kuvia)