SF6 x TMNT

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 -taistelupeli saa lisää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun mukaan loikkaavat teinimutanttikilpikonnat (TMNT).

TMNT-yhteistyö on toinen brändikumppanuus Street Fighter 6 -pelissä sen julkaisun jälkeen kesäkuussa 2023. Onitsuka Tiger aloitti yhteistyön pelin julkaisun yhteydessä ja nyt TMNT-yhteistyö kutsuu pelaajat esittelemään kilpparifaniuttaan useilla hauskoilla tavoilla. Street Fighter 6 -pelaajat voivat 8. elokuuta alkaen muokata omat avatarinsa uusilla TMNT-varusteilla ja hymiöillä, käyttää hauskoja uusia nimityksiä, lähettää TMNT-leimoja pikaviesteihin, muokata pelin sisäistä mobiilitaustakuvaansa ja kuvauskehyksiä sekä muuttaa World Tour- ja Battle Hub -avatarinsa heidän suosikkikilpikonnakseen.

Teinikilpikonnat nähdään myös tällä viikolla ensi-iltansa saavassa elokuvassa Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Sen ovat tehneet Paramount Pictures, Nickelodeon Movies ja Point Gray Productions, ja sen ovat tuottaneet Seth Rogen, Evan Goldberg ja James Weaver.

TMNT-esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/qbOnC5DJx2c.

Ylistystä kerännyt ja pelaajien arvostusta nauttiva Street Fighter 6 on tämän vuoden kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turpakäräjien ykkösnyrkki. Sekä yksinpeliin että kiehtoviin moninpeliotteluihin taipuva pelikokonaisuus viehättää huippuunsa hiotulla ohjattavuudella ja upealla grafiikalla. Näiden sekä upean äänimaailman lisäksi peli loistaa vaikuttavalla taistelijakatraallaan. Pelin hahmoista löytyy ottelijaa moneen makuun ja pelityyliin. Tarinapelin lisäksi mukana on useita erilaisia haaste- ja ottelutiloja sekä runsaasti erilaisia sivutehtäviä.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.streetfighter.com/6/en-uk/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNot4DY4lhFFsIuh_w?e=q2c9PY (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.