Osmo Action 4

Boston Group tuo myyntiin DJI Osmo Action 4 -toimintakameran, jonka kuvanlaatu ja kuvaamisen monipuolisuus on vertaansa vailla.

DJI Osmo Action 4 on suunniteltu seikkailijoille täydelliseksi kuvauskumppaniksi ja nostaa toimintakameroiden laadun uudelle tasolle. Hämmästyttävän kuvanlaadun, monipuolisen käytettävyyden ja erinomaisen hämäräkuvauksen ansiosta tämä huippuluokan toimintakamera antaa kaikenlaisille kuvaajille mahdollisuuden päästää luovuutensa valloilleen unohtumattomilla tavoilla.

Kameran uudistettu 1/1.3 tuuman kuvakenno, laaja f/2.8 aukko, 2.4 mikrometrin pikselikoko ja 155 asteen näkökenttä tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun 4K-videotallennukseen enintään 120 kuvan sekuntinopeudella. Kameran 10-bittinen D-Log M -väritila tallentaa yli miljardi väriä ja laajemman dynaamisen alueen, jolloin jälkituotanto helpottuu. Edistyksellinen värilämpötilan anturi varmistaa todenmukaiset värisävyt ulkona, sisällä tai veden alla automaattisesti.

Monipuoliset vakaustoiminnot, kuten RockSteady 3.0/3.0+ poistaa tehokkaasti kameran tärinän kaikkiin suuntiin. Näin kamera mahdollistaa vakaan ja mukaansatempaavan ensimmäisen persoonan perspektiivin, joka sopii erinomaisesti urheilukuvaamiseen, kuten pyöräilyyn ja liikkeellä olevaan käsikuvaukseen. HorizonBalancing/HorizonSteady auttaa poistamaan kameran tärinän kaikkiin suuntiin ja korjaa vaakasuuntaisen kallistuksen missä tahansa kulmassa. Näin video pysyy vaakasuorassa jopa surffaamisen kaltaisissa harrastuksissa.

DJI Osmo Action 4 on suunniteltu aktiivisen elämän kuvaamiseen säätilasta ja ympäristön muista haasteista huolimatta. Kameran mukana tulevan vaihdettavan akun avulla kamera tallentaa videota jopa 2,5 tuntia kerrallaan. Akku latautuu nollasta 80 prosenttiin vain 18 minuutissa. Kamera ja akku kestävät jopa -20 Celsius-asteen kylmyyttä ja kameran kanssa voi sukeltaa ilman suojakuoria jopa 18 metrin syvyyteen.

DJI Osmo Action 4 tarjoaa joukon intuitiivisia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan kuvauskokemusta. Vettä hylkivät kosketusnäytöt eliminoivat sähläämisen toimintakameran asetuksien kanssa. Lisäksi kamerassa on useita mukautettavia toimintatiloja ja pikapainike, joka mahdollistaa saumattoman siirtymisen kuvaustilojen välillä. Päivitetty InvisiStick-toiminto tunnistaa ja piilottaa selfietikun videoista digitaalisesti useammissa tilanteissa.

Kamera tarjoaa kattavan ratkaisun myös äänentallennukseen erilaisissa ympäristöissä. Sisäänrakennettujen mikrofonien ansiosta stereoääni tallentuu selkeästi ja ulkoisten mikrofonien tuki mahdollistaa entistä laajemmat tallennusvaihtoehdot. Kolme mikrofonia ja edistynyt kohinanvaimennus parantavat äänenlaatua jopa tuulisissa tai nopeasti liikkuvissa tilanteissa.

LightCut-puhelinsovellus yhdistyy langattomasti kameraan Wi-Fi-yhteyden kautta. Se mahdollistaa nopeat esikatselut ja automaattisen muokkauksen ilman, että videomateriaalia tarvitsee siirtää kamerasta. Sovellus antaa kuvaajalle pääsyn kameran reaaliaikaiseen syötteeseen ja tarjoaa monenlaisia tarinamalleja sekä käytettävissä olevia sovelluksen sisäisiä muokkauksia. LightCut tunnistaa materiaalissa olevat teemat, suosittelee ihanteellisia otoksia ja muokkaa sisältöä automaattisesti yhdellä napautuksella.

Sosiaalisen median ja älypuhelinten valloittama maailma tarvitsee myös pystysuuntaisia videoita. Kamerassa on magneettinen ja hakasilla varmistettu pikakiinnitysjärjestelmä, jolla kameran voi kiinnittää nopeasti ja turvallisesti ohjaustankoon, kypärään ja moniin muihin paikkoihin joko vaaka- tai pystyasentoon. Pikakiinnitysjärjestelmä takaa lisätarvikkeiden luotettavan kiinnityksen ja kameran asennon salamannopean vaihtamisen.

DJI Osmo Action 4 on tehty kuvaamaan mitä tahansa. Eri tilanteita varten on tarjolla kattava valikoima lisävarusteita, jotka auttavat hyödyntämään kameran kaikki mahdollisuudet. Lisätarvikkeita ovat muun muassa lisäakku, kolmen akun latauskotelo, 30 watin pikalaturi, tarrakiinnike, linssisuoja, 1,5 metrin jatkovarsi, pallokiinnike, rintakiinnike, tankokiinnike, satulakiinnike, kypäräkiinnike, imukuppikiinnike, rannekiinnike, reppukiinnike, kelluva kuvauskahva, 60 metrin sukelluskotelo, GPS/Bluetooth-kaukosäädin ja langaton DJI Mic -mikrofoni.

Hinta ja saatavuus

DJI Osmo Action 4 on saatavana välittömästi kahtena eri versiona. DJI Osmo Action 3 Standard Combo tulee saataville 439 euron kuluttajahintaan sisältäen kameran, yhden akun, suojakehyksen, pikakiinnikkeen ja tarrakiinnikkeen. DJI Osmo Action 4 Adventure Combo tulee saataville 549 euron kuluttajahintaan sisältäen kameran, kolme akkua, kolmen akun latauskotelon, suojakehyksen, 1,5 metrin jatkovarren, kaksi pikakiinnikettä ja tarrakiinnikkeen. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.dji.com/fi/osmo-action-4
www.boston.fi
https://youtu.be/aHxv8XC4-7Y (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viatHyvvq7qfmPtIEJQ?e=q1VayB (kuvia)

DJI

Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.