Boston Distribution tuo myyntiin monipuolisen ja akkukäyttöisen Philips PicoPix -projektorivalikoiman, joka toistaa elokuvat, tv-sarjat ja muut videot helposti missä tahansa.

Isokokoiset ja kömpelöt videoprojektorit ovat historiaa. Siinä missä projektorin virittäminen vaati ennen työlästä käyttöönottoa, oikean kuvakulman etsimistä ja monien johtojen kytkemistä, nykyaikaiset Philips-videoprojektorit ovat sekunneissa käyttövalmiita. Mikä parasta, ne on tehty niin helppokäyttöiseksi ja helposti mukana kulkeviksi, että niitä voi käyttää lähes missä tahansa.

Yhteistä kaikille Philips PicoPix-matkaprojektoreille on hyvä kuvanlaatu, helppo käytettävyys ja äänentoisto. Jokainen malleista osaa toistaa videoita ja kuvia vaivatta suoraan älypuhelimelta. Näin haluamansa suoratoistopalvelun, kuten Netflixin tai YouTuben, voi helposti käynnistää puhelimen sovelluksesta projektorin toistaessa kuvan. Lisäksi projektorin kaiutin toistaa äänen puhelimen omaa äänentoistoa voimakkaammin ja selkeämmin.

Ladattavien akkukäyttöisten projektorien lippulaivamalli PicoPix Max kykenee tuottamaan jopa 120 tuuman videokuvaa täysteräväpiirtoisella 1080p-tarkkuudella. Täydellä latauksella virtaa riittää peräti 3,5 tunnin käyttöön. Suoratoistopalvelun voi helposti käynnistää suoraan projektorin omasta mediatoistimesta. Lisäksi sisältöä voi toistaa älypuhelimelta langattomasti Miracast- tai AirPlay-tekniikalla. Projektori tukee myös langattomia Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksiä. Nelinkertaisen led-valotekniikan ansiosta kuva on valovoimainen ja kirkas. Keystone-säädöt ja automaattitarkennus takaavat selkeän ja tarkan kuvan. Monipuolisten liitäntöjen (2 x USB-C, HDMI, USB-A ja 3,5 millimetrin stereoliitäntä) ansiosta projektoria voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin. Laitteessa on myös MicroSD-korttipaikka omien kuvausten katseluun. Ääni toistuu selkeästi sisäisistä stereokaiuttimista.

Taskukokoinen PicoPix Nano on miniprojektori meneviin tarpeisiin. Älypuhelintakin pienempi ja vain 136 grammaa painava matkaprojektori kykenee heijastamaan 55 tuuman kuvan 360p-kuvatarkkuudella. Projektorissa on langattoman Wi-Fi-yhteyden kautta tuki Miracast- ja AirPlay-lähetystekniikoille. Sisäisellä mediatoistimella onnistuu monenlaisen videosisällön suoratoisto. Liitäntöinä Nanossa on usb-liitäntä ja 3,5 millimetrin stereoliitäntä. Lisäksi laitteessa on MicroSD-korttipaikka. Sisäisen kaiuttimen ansiosta äänet toistuvat suoraan projektorista. Täydellä latauksella projektorista riittää virtaa 80 minuutin käyttöön.

Philips NeoPix
Verkkovirtaan liitettävät NeoPix-projektorit tarjoavat perinteisemmän projektorikokemuksen 55 – 100 tuuman kokoluokassa ja 480p – 1080p -tarkkuuden välillä mallikohtaisesti vaihdellen. Kaikki NeoPix-mallit käyttävät digitaalisia keystone-säätöjä ja niissä on monipuoliset liitännät (HDMI, USB ja 3,5 millimetrin stereoliitäntä). Esimerkiksi NeoPix Ultra 2 kykenee heijastamaan 65 tuuman kuvan täysteräväpiirtoisella 1080p-tarkkuudella. Suoratoistopalvelun voi käynnistää helposti suoraan projektorin omasta mediatoistimesta. Lisäksi sisältöä voi toistaa älypuhelimelta langattomasti Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksillä Miracast- tai AirPlay-tekniikoilla. Keystone-säädöt ja automaattitarkennus takaavat selkeän ja tarkan kuvan. Lisäksi projektorissa on monipuoliset liitännät eri käyttötarkoituksiin. Näitä ovat 2 x HDMI, VGA, RCA, USB, MicroSD-korttipaikka ja 3,5 millimetrin stereoliitäntä.

Hinta ja saatavuus
Akkukäyttöiset Philips PicoPix Max- ja Philips PicoPix Nano -matkaprojektorit tulevat myyntiin 899 ja 169 euron suositushinnoin. Verkkovirralla toimiva NeoPix Ultra 2 tulee myyntiin 349 euron suositushintaan. Näiden mallien lisäksi molemmissa tuoteperheissä on useita muita malleja eri tarkoituksiin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.philips.fi/c-m-so/projektorit
www.boston.fi
https://youtu.be/ln-rpnXTpYE (Philips PicoPix -esittelyvideo)
https://youtu.be/oxIwTTZMEh8 (Philips PicoPix Max -esittelyvideo)
https://youtu.be/XTQDlIUO1Ss (Philips NeoPix -esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsEIcHSVxdZ5Vwp4Ug?e=TCc2dG (kuvia)

Philips
Philips valmistaa tuotteita niille, jotka uskovat, että tekniikasta tekee älykkään se, mitä sillä voi tehdä sen sijaan, että mitä se voi tehdä. Teemme tämän yhdistämällä muotoiluosaamisemme ja innovatiivisen Philips-perintömme sekä demokratisoimalla innovaatioita, jotka ovat järkeviä kuluttajille. Tarjoamme teknologioita, joiden avulla ihmiset voivat tehdä enemmän, katsella enemmän ja nauttia enemmän. Näillä yhdistetyillä vahvuuksilla tuomme markkinoille palkitut projektorit, jotka ovat innovatiivisia, helppokäyttöisiä ja vaikuttavia. Lisätietoja osoitteessa www.philips.fi.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.