Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on julkaissut eeppisen Immortals Fenyx Rising -jumalseikkailun. Pelijulkaisun vanavedessä on tarjolla myös vinkkejä ja neuvoja pelissä etenemiseen.

Kreikkalaisiin jumaltarustoihin syöksyvä Immortal Fenyx Rising -peli vie pelaajat jumalten, hirviöiden ja titaanien maailmaan. Avoimen pelimaailman toimintaseikkailu tarjoaa hurjia taisteluita, hauskaa ongelmanratkontaa ja vapaata matkailua värikylläisessä avoimessa maailmassa.

Pelimaailman monet hirviöt ovat useista tarinoista ja legendoista tuttuja. Monet niistä ovatkin tavallisen kuolevaisen mahdin, taitojen ja varusteiden tuolla puolen. Vaikka jumalalliset voimat saattavat luoda vaikutelman helppoudesta ja kuolemattomuudesta, on hyvä muistaa, että myös monet vastukset ovat vahvoja ja vaarallisia. Myös monet pulmakohdat vaativat tarkkaa oivalluskykyä tai oikeita taitoja käyttöönsä.

Peliä ja siinä etenemistä helpottamaan on Ubisoft koostanut joukon vinkkejä, joilla jokainen pääsee alkuun helposti. Tällä tietopaketilla itse kukin voi kokea jumalallisen mahdin voiman ja nujertaa viholliset helpommin.

Mikäli jokin hirviö tai vihollinen tuntuu erityisen haastavalta, apua Kultaisen saaren myyttisten olentojen nujertamiseen löytyy osoitteesta https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/immortals-fenyx-rising/news-updates/1VYaZ44X8dEKw1aC5eg5uL/your-guide-to-the-mythical-creatures-of-the-golden-isle.

Peli on myös täynnä erilaisia asioita ja ominaisuuksia, joita kaikki pelaajat eivät ole välttämättä huomanneet tai keksineet. Ubisoft on listannut yhdeksän asiaa, joita et tiennyt voivasi tehdä Immortals: Fenyrx Rising -pelissä: https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/immortals-fenyx-rising/news-updates/12J6CSEnCsctYgsDeb2R1U/9-things-you-didnt-know-you-could-do-in-immortals-fenyx-rising

Lisäksi vielä viisi keskeistä vinkkiä pelissä menestymiseen löytyy tältä videolta: https://youtu.be/UxKrK9ggNFk

Pelin julkaisutrailerin voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/l8xLOtvp1KQ.

Immortals Fenyx Rising on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 5-  ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelitilauspalveluista. Peli tullaan myöhemmin julkaisemaan myös Luna-pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/immortals-fenyx-rising
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhctL4FQtuOHWvIdUkQ?e=ViscA2 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.