Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin uudistuneen Harmony-yleiskaukosäätimien malliston, jolla älykodin hallinta sujuu kätevästi ja helposti.

Harmony Elite

Twiittaa klikkaamalla (kysyy vielä vahvistuksen):
”@Logitech Harmony -yleiskaukosäätimet ohjaavat nyt koko kotia! Lisätietoja: http://www.logitech.com/harmony-remotes”

”Harmony tunnetaan kodin viihdelaitteiden hallinnan johtavana merkkinä. Nyt olemme laajentaneet konseptin koko älykodin hallintaan”, kommentoi Logitech Harmony -tuotteiden johtaja Bruce Lancaster. ”Mitä enemmän verkkoon liitettyjä laitteita kotiin hankitaan, sitä enemmän tarvitaan keskitettyä hallittavuutta. Uudet Harmony-yleiskaukosäätimet helpottavat juuri tässä asiassa.”

Nykyaikaisessa asunnossa yhä useampi laite toimii kauko-ohjauksella. Lähes jokainen näistä vaatii oman kauko-ohjaimensa tai sovelluksensa. Logitech Harmonyn avulla hallinta sujuu keskitetysti kaukosäätimellä, älypuhelimella tai tablettilaitteella. Televisio, äänentoisto, pelikonsolit, termostaatti, valaistus ja jopa ikkunaverhot tai ovien lukot voidaan valjastaa yhden laitteen hallittavaksi.

Harmony Activities -toiminnon avulla voidaan muodostaa kokonaisia komentoketjuja yhdellä painikkeella. Esimerkiksi television käynnistyksen yhteydessä verhot menevät kiinni, äänentoisto käynnistyy, valot himmenevät ja lämpötila säätyy sopivaksi. Omia toimintoja voi lisätä ja muokata tarpeen vaatiessa. Lisäksi laitteiden tilan voi aina helposti tarkistaa Harmony-mobiilisovelluksesta vaikka käyttäjä ei edes olisi kotona.

Logitech Harmony Hub
Harmony Hub on lähiverkkoon liitettävä keskuslaite laitteiden hallintaan. Siihen liitetty iOS- tai Android-älypuhelin muuntuu kädenkäänteessä kodin yleiskaukosäätimeksi. Hub-sovelluksen kautta voidaan hallita lähiverkkoon liitettyä äänentoistoa, televisiota ja muita laitteita, kuten vaikkapa valaistusta ja termostaattia. Sovelluksen avulla laitteita voidaan käynnistää, sammuttaa ja hallita joko yksitellen tai ryhmissä. Logitech Harmony Hub vaatii toimiakseen nettiyhteyden.

Logitech Harmony Companion
Liittämällä Harmony Companion -yleiskaukosäätimen Harmony Hubiin, kodin hallinnasta tulee entistä helpompaa. Harmony Companionilla eri laitteita voidaan hallita samaan tapaan kuin Hub-sovelluksella, mutta ilman älypuhelinta. Näin myös perheenjäsenet, ystävät tai vieraat voivat ohjata laitteita vaikka oma älypuhelin ei olisi käytettävissä laitteiden hallintaan.

Logitech Harmony 950
Harmony 950 on Harmony-yleiskaukosäätimien lippulaivamalli. Sen infrapunalähettimellä voidaan hallita kodinelektroniikkaa, kuten televisioita, digibokseja, äänentoistoa ja pelikonsoleita. Harmony 950 -kaukosäätimellä voidaan hallita jopa 15 erilaista laitetta, yksittäin tai ryhmässä. Ison ja värikkään kosketusnäytön avulla voidaan hallita eri laitteita kätevästi myös erilaisin pyyhkäisytoiminnoin. Kaukosäätimen taustavalaistuksen ansiosta käyttö onnistuu hyvin myös pimeässä. Täydestä akusta riittää kaukosäätimelle virtaa moneksi päiväksi. Kaukosäätimen mukana tulee tyylikäs lataustelakka.

Logitech Harmony Elite
Harmony Elite on täydellinen hallintapaketti kodin hallintaan ja ohjaamiseen. Harmony Elite -paketti sisältää sekä Harmony 950 -yleiskaukosäätimen että Harmony Hub -keskuslaitteen. Näin kaikkia laitteita voidaan helposti hallita joko älypuhelimen sovelluksella tai yleiskaukosäätimellä. Harmony 950 -yleiskaukosäätimen avulla voidaan hallita myös niitä laitteita, jotka eivät ole verkkoon liitettyjä.

Harmony-yhteensopivuus
Logitech Harmony -tuotteet ovat yhteensopivia yli 270 000 eri laitteen kanssa. Uusina valmistajina ja merkkeinä yhteensopivuuslistalta löytyvät muiden muassa LIFX, Insteon, QIVICON, August, Nest Learning Thermostat, Philips hue ja SONOS. Täydellisesti kattava yhteensopivuuslista löytyy osoitteesta www.myharmony.com/compatibility.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Harmony Hub, Harmony Companion, Harmony 950 ja Harmony Elite tulevat myyntiin syyskuun aikana 149, 169, 279 ja 399 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/harmony-remotes
http://bit.ly/1JLPBQn (tuotekuvia)
https://youtu.be/_1wMe989Hpw (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.